Brownie


Godkväll mina vänner!

Brownie


Det här blir mitt första inlägg i min nya blogg. Först kanske jag ska förklara varför jag just har valt användarnamnet "aaua" här i min blogg. Jag har blivit kallad det ända sen jag var liten, då min ett-år-äldre granne inte kunde säga Sara, utan bara "Aaua". Mer än så behöver vi inte gå in på det.

Nyheter för veckan är att jag blivit brunett, som ni kan se. Har inte vant mig riktigt än, men det kommer. Jag har också lyckats bli sjuk och missa alltför mycket i skolan. Så nu har jag snart suttit hemma i tre dagar och bara byggt upp en massa ångest över att jag hamnat efter i det mesta i skolan.

Men man ska inte oroa sig. Hälften av det man oroar sig för händer inte och andra hälften händer ändå. Man får göra det bästa av situationen, vilket jag ser är att snart se nattens avsnitt av Sex and the city och avnjuta det hela med ett 200-grams choklad. Har inte ätit det på alltför länge!
Hmm, jag tror inte att jag börjat sakna skolan, men visst känner man sig ensam här hemma och jag saknar klassen nåt galet mycket. Men ska till skolan och hämta böcker och lämna (en väl använd) mascara till Erika.

Good night, sleep tight! Hope the bed bugs won't bite.