drulleförsäkring

60388-310
jag kommer förmodligen ej vara anträffbar under närmaste period

Just because you're paranoid, doesn't mean they're not after you


Jag trivs! Jag är nöjd. Jag är en prima kvinna av det kvinnliga könet. Det flyter på som en ostmacka på hal is. Och så vidare och så vidare... Jag mår bra helt enkelt. Så... vad ska vi prata om för intressant idag?


60388-309Har umgåtts med min kära farmor hela dagen. Satt potatis, sått morötter, klippt ner hennes hortensior, snickrat, klättrat, dammsugat... Oj, vad det finns saker att göra där ute på lannet! Men det bästa med Ingelstorp är att det bjuds alltid på nya godsaker! Makalösa (drömmar med russin, otroligt passande namn), rabarberris och kardemummasnäckor... Hanna Hanna pyttipanna, var får du allt ifrån? Kul är det också att höra att ungdomar för sextio år sedan var inte så tråkiga och pryda som jag trodde! Det vimlade tydligen av intriger på 40-talet! Fick läsa kärleksbrev till tyskar i krig, rykten om en bekant som blev gravid, stack till Tyskland och födde barnet i hemlighet och kom hem igen. Mina släktingar upphör aldrig att förvåna mig. (anm. det var INTE farmor som rullade runt bland lakanen)... Jaha, nu har visst vi ättlingar en del att leva upp till! Valborg nästa?

200 kr rikare, 4 km tröttare, 5 h äldre & 4 mål senare (Malmö ftw!), så är jag totalt utmattad och orkar inte göra ett dyft. Bäst är väl det, eftersom imorgon är det samling 6.40 i Sövestad! SUICIDE!!! En heldag i Kristianstad är faktiskt något som jag inte alls ser fram emot. ALARM 5.30, ALARM 5.45, ALARM 6.00. Det är nog bäst så, har inte lärt mig snooz-funktionen riktigt.

Jaha... Godnatt då. Efter lite Mika och ett glas Proviva... Och lite kvällsfilosofi. vad är oändligt? finns liv på andra planeter? varför kollar kineser alltid snett på mig?

ERRORrrRRRrrR!!¤¤##"&Ee


cellar door

60388-301Neil Young, Johnny Cash och vit flor-vanilj-socker-fyllning-till-morotskaka-gegga är min savior ikväll.

Jag vet inte riktigt vad jag vill skriva om. Är lite splittrad. Jag har skingrat mig. Har haft tråkig skrivtorka på sistone, men senaste tiden har väl varit okej. Förra helgen tog jag mig i kragen och besökte min mormor och morfar för första gången på länge. Var ute och åt på Hvita Briggen och min mormor varnade mig för alla gubbar som fanns där... "Kom inte nära honom, då tar han dig i håret! Jaaaaa, passa dig!" Sommarvärme i deras trädgård är inte dumt det heller. Var solen än står, finns någon uteplats man kan slå sig ner vid. Letade efter ödlor i dammen. Mormor och morfar sa att där inte finns några längre, men jag hittade en. Men den var förstås död. Låg och flöt kring näckrosorna. Han liknade Pricken 3 lite. Han såg så ironisk ut, precis som att den ville reta mig och få mig att inse att tiden då vi kunde fiska upp 61 ödlor och uppfostra dem i glasslådor, är över. Trotsade ödlan och försökte mig förgäves på en gammal hederlig hjulning, såsom på den gamla goda tiden. Resulterade i en sträckning i låret och jag kände mig vuxnare än nånsin.

Och förresten. Förra helgen, för första gången på länge, så uppskattade jag mina syskon när dem kom hem från Amsterdam. Blev rent utav glad att se dem och intresserad av att  höra om deras resa! När mor och far kom hem från Rom, så var det samma sak. Jag satt och förundrades tillsammans med dem, när de berättade om hur ståtligt Colosseum var och vilken orsaken var till att det hade rasat någon gång under 1800-frös-ihjäl. Eller egentligen mycket längre bak i tiden. Egentligen brydde jag mig inte ett dyft om vilket parkett kejsaren fick sitta på under romerska spelen, men jag uppskattade sällskapet. Mitt nyårslöfte blir att jag ska ta vara på min familj mer. (nä, det är aldrig för sent för ett nyårslöfte!)
Man saknar inte kon förrän båset är tomt.

Nä gud vad jag har varit tråkig idag! Om man skulle gå musprutta för att lätta upp stämningen lite!


hon sa att do va fin!!!

ljuvligt

ensam hemma är skönt. i fredags firades sommaren med konsert med billie the vision & the dancers. jag o jessica åkte in till malmö och letade studentklänning och jag fick mitt hår fixat av en stylist. det var rätt kul, men ingen frisyr jag skulle vilja ha permanent... :) think white!

efter några timmars misslyckat letande efter klänning, köpte vi krubb och stack vidare till en park, där vi träffade resten av gänget och började dricka lite vin i solen. riktigt mys! satte oss och snackade med några fotbollskillar med skägg, som var himla trevliga. fick numret från en kille som tydligen spelar i achordian och ska spela på mtvs mycket mer än müsli på fredag! check myspace :) mycket sköna faktiskt.

vidare till kulturbolaget! stod längst fram och lyssnade på kära lars. en god iskall starköl och skön musik, så var det perfekt, förutom några småtjejer som höll på som fan. blev lite catfight och ristade kinder, men till slut så slapp vi dem. skön konsert, tyvärr inte så många gamla låtar som  jag hoppats på. men det övervägdes när NIGHTMARES spelades som sista låt, jag jessica och erika klättrar upp på scenen och dansar och sjunger med lars! helt underbart!! som avslutning så lyckas jag stagediva! PÅ RIKTIGT denna gången!!! det hade inte kunnat vara bättre!!

60388-304

när jag och malin kom hem, så var det tydligen "efterfest" hos mig. vi var faktiskt tvungna att slutföra kvällens mission... bill och axel kom och vi satt och drack te och snackade skit till klockan fem. axel spelade fina låtar på piano, spådde i hand, malin blev antastad. och som vanligt var dom enda samtalsämnena bajs och sex.

lördag ligger vi i solen hela dagen. 23 fucking grader!!!! sjöris kommer, vi bränner oss, jag somnar och dom andra tu gör en asgod fruitcake! solar lite till, knäcker några öl i hammocken och på kvällen kom några killar från klassen och hälsade på. det blev sällskapsspel, sprit och skitsnack. bajs och sex igen. det blev sanning eller konsekvens i gammal mellanstadie-anda. det gjorde att hela kvällen slutade i någon slags konstig orgie i min soffa.

städa städa städa duscha städa match städa innan marcus och johan kommer hem. nämen, en kopp kaffe på det här?

känna vinterångest tyna och försvinna!!

jag måste bara snälla få berätta hur duktig jag har varit idag. Möte i Skurup med skyddsombudet, hela dagen kändes det som. Ändå hann jag med att fixa ett arbete när jag kom tillbaka till skolan, skicka in det, äta daimglass, lämna ansökan till kommunen, handla en nödvändig(!!) bikini, klara alla vägmärkesprov (på ett eller annat vis), skriva en labbrapport och det är fortfarande ljust och varmt ute! Och klockan är 10 i 8!! FATTAR NI!!!

I övrigt är allt helt helt underbart. Vännerna är toppen, vädret är ljuvligt, skolan går strålande, volleybollen är askul, det är Billie the Vision & the dancers på KB imorgon,  jag är helt ensam hemma hela helgen (HELT!!! inga syskon som hindrar mig iheller!), jag är ledig från alla lektioner på måndag, jag har installerat en grammofon på mitt rum, bränt flera nya skivor och jag har ingen läxa till imorgon. Alltså... Kan jag göra EXAKT vad jag känner för nu! Det blir nog att ta igen veckornas missade TV-program, såsom Mullvaden, OC och 100 höjdare. Kanske börja läsa Svinalängorna! Jag njuter... (till The Shins)

+ att jag har hittat skånsk porr på youtube! kan det bli bättre???

60388-306

SANDRA 19 ÅR

LOVELYLOVE
mitt lilla hjärtegull är stora flickan nu!! Du är underbar vännen, du är bara värd det bästa.
Tack för många härliga dagar på sistone! <33

Therese har blivit en snusmumrik och igår tränade vi på Kung Fu.

Nyu?

ikväll ska du ta av dig dina kläder med endast vänster hand, från vänster till höger. sedan kommer du drömma om din älskade!

jag är riktigt nöjd med mitt lov. det har varit något kul på gång i stort sett var dag. i torsdags var det lite fest hos mig. var tänkt att vi skulle till dalby stenbrott, men blåsten gjorde det inte direkt lockande! blev till slut en del här hemma. grillade korv, kissade i kors (ja, jag och Julia lyckades faktiskt med det!) och lyssnade när axel sjöng en sång om en "kleine grosse autobahn". låg och nyktrade till med olsson till klockan halv 6 på morgonen. hans godnattvisor var en väldigt fin avslutning på kvällen.

igår var jag på en liten tjejmiddag hos kära Sandra, som snart är 19 år gammal! Jag, Jessica och Pauline satt och svepte i oss flera lass med lasagne, drömmar och kaffe. Helt underbart gott och Snease hade tillagat alltihop! Blev lite sällskapsspel, men yatzi och scrambled eggs(?), för att avsluta kvällen med "Rock Star".

Gick hem vid elva-tiden och då ringde Dingle och försökte få ner mig i stan. Dom hade det nya gitarrspelet till Playstation. Kände ett tvång att sticka dit, efter filmen har jag varit fast besluten att bli rockstjärna och måste ju börja någonstans!  Cyklade först till Johan, där folket blev utslängda, så vi gick till Vidar istället. Hade riktigt chill, rökte den godaste vattenpipan nånsin. Is i vattnet och med mintsmak. Spelade lite TV-spel, men mest så kollade vi på Vidars musikaliska klipp på datorn. Allt från Hair och Tenacious D - Pick of Destiny till Bio Dime och galen japansk anime. Jag vet att jag har snackat väldigt mycket skit om anime senaste dagarna, men det var en riktigt cool serie! Axl Rose var en favorit under kvällen och inte visste jag att borgmästaren i Spin City kunde sjunga och dansa! Vi hann med en hel del.

Ferre blir det ikväll hos Therese, för att sedan avsluta natten med Rocky Horror Show! Eller några nynerladdade avsnitt av Family Guy.

BTW, min mammas avokado-räk-lax-paj är helt utvecklingsstört bra.

AGIA NAPA PRE-REUNION

image294

Alltså dessa tjejer... I fredags begav sig åtta damer till Therese, för att kränga tacos med banan och börja spåna och planera lite inför sommarens bravader. Skulle bli kul o se hur alla gick ihop tillsammans och roligare var det efteråt, när det visade sig gå bättre än vad vi vågat hoppas på! För det mesta fantiserade vi om hur det skulle bli nere i Cypern om mindre än 5 månader. Vem som skulle sälja sig på gatan och vem som skulle vakna upp i Libanon... Kvällen gick lite överstyr med din mamma-skämt och rangliga på cykel ner till stan. Hjälpte fyllegubbar upp från gatan, åt falafel för första gången (fick reda på att det var gjort på kikärtor), tuggade tuggigummi och tittade ner i ögonen. Hittade Jessicas mamma på gatan, så hon var snäll och körde hem oss! Väckte min mamma genom en slap på låret, hon blev inte så värst glad...

 

Dagen efter var riktigt bra, det var sol, jag och Jessica gick på stan, unnade mig kläder för första gången på typ ett halvår, solade solade solade, jobbade med Sandra och på kvällen hade jag på mig min nya fina klänning och så stack vi till Tokken på fest. Lärde känna hans kära flickvän lite, spelade kortspel, lekte  jag-har-aldrig. Haha, som vanligt så blev Fredrik "Shoo-hoo" Nilsson utsatt av mig i den leken! "Jag har aldrig haft sex i en BajaMaja!" .. Kvällen slutade med panpizza och fler fyllesamtal hos Jimmy Erlandsson. En helg som kallas duga!

Helgen avslutas med volleyboll-dag om 25 min på Casablanca.. Vet inte riktigt om jag pallar, men det går väl bra. Smell ya later.