hewwwwy boyyy

look the other waaaaaaaaay  boy!!!

den h är helgen har ju varit ås mycket mer än jag väntat mig. fredagen började med att jag och mina töser (elin, erika, malin) var och ät god god GOD middag på prince charles! fortsatte med lite skitsnack och ölspel med eva gustav och mukk i amaletorp aka ingenstans!

lördag kväll stack jag och elinperlni ner till kelle i hans "radhus" vid regemenentet och började festa ,lite där. haha vi var ganska kort med folk,men desto roligare! det blev bara massa kortspel, skratteliskratt och sanning eller konka hela hela kvälle. skitkul faktiskt. sludder

söndagen var bara så chill. började med att jag fyllde bubbelbadet med varmvatten ovh lite skum. förberedde med dämpad belysning, levande ljus, mörk choklad och pepparkakor...ååååhh... helt underbart! lite regina spektor i öronen gav mig orgasm! när den var över stack jag till jessica och tog en powernap innan det var dags för oss och theree att sticka till cinema 3 och kolla på råttatouille! en bra film, inte så rolig som pixars brukar vara, men dock så mysig! stack till jobbet strac efteråt och avslutade kvällen med en grymt bra film.
a road to redemptipon som helt enkelt gjorde dagen fullständig. jag tipsar den till alla er filmsugena.....

idag. ja idag började jag dagen med att stressa frukost och shit för att sticka till malmö! har gått i malmö och shoppat h ela dagen med elin och malin! mysigt väre. espresso house kan aldrig gå fel. och inte alla inköp jag lyckats med idag heller. kvällen slutade dock på helt andra ställen. fest en måndag, kan bara hän´da ett novemberlov. sövestad nästa, jävla jobb o fixa öl men till slut kom några givmilda själar och älskade mig för en tjuga. skönt. lekte lite fight club och spelade kortspel. hälsafde på polinsen en kort stund också. bra kväll. nu är jag trött. fortfarande lite sne, men skönt o bara ha dragit igenom allt! Hejdå ó såjnt! 

okej håll käften allihopa... vi är så nära nu...

nu är det bokat! den 14 november drar vi upp till Kalmar och kollar på Johan Glans och Henrik Schyffert! Tråkigt att Darth Vader-imitationen är preskiberad nu! =)

glas!

-vad kan man mer mata barnet med?

- ris ala malta.
- klister!

hamnade lite i klistret i fredags. kvällen började hur trevligt som helst med några damer på julias loft. för första gången på länge så kunde mina älskade bir fixas! jag har saknat dom! och när alla blivit lite på lyret och börjat mixa till Boomfunk MC's Freestyler, så blev jag tvingad att visa mina skills o halsa öl på film. okej jag var inte så svår. men det var rätt dumt, för sen fastnade den känslan och utövades på resten av ölen. fick plöstligt för mig att följa med till malmö och hämta min kära kusin. i nästa stund ligger man och vaknar till liv i sin säng. tur att jag inte blir bakis av öl.

lördagen var grymt trevlig. börjar med frulle hos tarlands, med heta diskussioner om destillerat vatten. natur VS media! därefter drog vi till kockums i malmö och åkte skrillor i ett par timmar! hade glömt hur roligt det var. tröttnade verkligen inte efter en kvart som jag väntat. åkte nöjd och frusen hem igen x antal vurpor och mulningar senare.

image371

   

på kvällen serverades det 3-rätters hos familjen tullberg. ingrid och lasse är helt otroliga på det där med mat. vitlöksbröd, snittad kyckling med bacon, fylld med fetaost och pesto & äppelpaj till efterrätt. värt! ett glas vin, skitsnack och kvarteret skatan hos tarlands senare gjorde inte heller saken sämre!

hejdå helg, välkommen plugg, väntar på dig lov

järnoskuld

image370sitter och filosoferar med olsson. rrrräven. den är listig som en räv. men akta för att blanda ihop med röv, det kan leda till katastrofala följder!

nä men jag ska iallafall byta namn. till Maiden. som i Iron Maiden. som i oskuld. som i listig räv. DET tror jag skulle passa mig! har trots allt konstaterat att jag blivit pryd på nytt! typ. Eller kanske Molly.... som i molly mus. fan! jävla mus! en lille räv ska det va.

har så mycket att göra. men jag tar det rätt chill ändå, nu när idrottslektionen är avklarad så känner jag att jag kan njuta av livet lite. zoega, lucky strike & ananas gör denna kvällen komplett. efter att jag även fått reda på vad lantz tjänade. jag ska nog fan bli moderat.

en sak som gör att jag hinner slappna av mellan skolan och hemma är underbart lugna stunder som jag och elin bara stannar kvar i skolan och pratar av oss lite. diskuterar vardagen lite, men främst bara sitter och analyserar folk. om och om igen. en av dagens analyser var vem vi kunde se som rökare. elin hade lätt varit en rökare. iallafall om hon haft sin topp på 20-talet. med
cigaretthållare. jag passade mer som en snuskig snusare som bytar lakan var tredje månad.


deo!

har sprungit ifrån läxorna hela dagen. slutade tidigare, perfekt nu när jag verkligen behöver lägga ner lite extra tid på läxor! mja... ringer mukki. "kom hit, jag o pernilla sitter i solen och myser o spelar lite gura." okej, nä jag är inte svårflörtad. satt och myste i solen och oade lite.

blev snart lite syltna. jessica är ju aldrig sen på fika, så kusinerna drog ner till snyggels och mötte upp lady in red! unnade mig en fet bagel med fejkpesto. mangoketchup är mer övertygande. 3 kr för tre bringare vatten, okej det kan jag ta. olsson kom och hälsade på och vi drog ut på tiden så länge som möjligt.

ja nu blir det väl o dra sig hem och öppna min eastpack? icke sa nicke, kaffe hos tarlands lockar mer. snacka skit, kolla på volleybollfilmen om och om igen, lyssna på olssons och mukks planer att göra musikal? nä, till slut ringde min mor hem mig, eftersom hon ville ha cykeln.

så, då blir det plugg nu. det börjar ju faktiskt bli brådis med det mesta som ska in och som ska planeras! eller så bloggar vi lite först...

helgen var perfekt by the way. fredagen spenderades hos ascards med nästan hela YVK. extremt god mat, trevligt sällskap, gamla filmer från "början på karriären" och nya snygga ramsor. ganska snygga ramsor. vi hade roligt åt det iallafall!

lördag = fest. volleybollarna övertygade mig att dra till öja, så det blev lite förfestande hos tarlands. jag var en VINARE hela kvällen. kanske även vinnare? och jag kom nyss på att det var förmodligen därför jag blev aggressiv och började planera stympning med hjälp av morakniv. vin gör mig arg! men hade riktigt roligt på förfesten. kom lite gamla och nya flammor, haha, och till och med en cyklare som jag inte sett sen förra sommaren! blev ett fyllesms till min lärare och lite förvirrade stunder och samtal. helt plötsligt var vi på väg till öja. där jag inte kom in för jag glömt mitt jävla leg. sprang halvvägs hem och ångrade mig, sprang tillbaka och kom in. hade det helt ok och slutade mer än okej.

söndagen spenderades nere i norreporthallen hela dagen. sammandrag på volleyn. vann båda matcherna med 3-0, vilket betyder 9 vunna set av 9 nu! etta i serien, inte fel. måste göra lite reklam för YVK nu, gå in på
http://www.tvystad.se och checka snygga damer spela boll! bra spelat domarn!

plugg. eller kanske plättar först.


holy #12

andreja! nummer tolv satt återigen på läktaren igår och förde oss till seger. skönt att en del av dig fortfarande är med oss.
du går där på gatan och ser dig omkring. vad är det som går förbi? det är din tid. om du undrar o undrar var är jag? jag är borta för alltid. finns ej kvar.

Stor Skit har blivit lite av en idol. MONT PAKK ladies and gentlemen!

igår printades några fula fejor i tidningen inför premiären. seriepremiären som gick över förväntan! 3-0 till YVK och idag lyckades speciellt Marie förgylla frukosten för andra morgonen i rad, med sitt underbara media-ansikte plublicerat i Ystan. nu fortsätter vi såhär bara.

volleybollen har tagit massor med tid på sistone, så man lackar efter i skolan känner jag. tredje kvällen i rad idag som volleybollen tar upp hela kvällen.. och jag älskar älskar älskar det, men när jag kommer hem är all energi som bortblåst och jag orkar inte ta tag i den där loggboken eller litteratuslistan som ska redovisas imorgon! skönt att vi slutar redan vid 9-halv 10 imorgon. då ska jag sitta och plugga hela dagen i skolan. för hemma gör jag inte ett piss, då landar jag i denna stolen istället.

tomorrow night blir det lagfest hemma hos systrarna Ascard. Det blir trevlig sällskap, paj och förhoppningsvis lite nya ramsor! Den där "HEEEEEJ ROBIN/ANDY/YSTAD" håller inte längre.

men vi håller!

image369

autumn autumn leaves...

nytt projekt. eftersom jessica är extremt efterbliven och börjat lyssna på jullåtar, så måste jag hitta en lista med musik som ger lite höstkänsla!

Lifehouse - Sick Cycle Carousel
Neutral Milk Hotel - Two Headed Boy
Modest Mouse - Gravity Rides Everything
José Gonzales - Crosses
Jens Lekman - Jens Lekman's farewellsong to Rocky Dennis
James Blunt - Fall at your feet
Elliott Smith - Pitseleh

jo men det tyckte jag blev en mysig liten lista. nu ska jag bunkra upp med lite vaniljte, filt och popcorn. JAG VILL INTE LÄGGA MIG!

jullåtar... i oktober...
så efterbliven

dömd till frihet

jag är ju praktiskt taget släkt med bob hund! sjyssssst! det är jag som är Vilhelm Tell!

image368har varit totalt cp-lost hela dagen. riktigt trött. blev lite piggare när jag och älskade elin tog en kaffe och lite choklad hemma hos mig på hålan. men blev lika snabbt igen trött när gitarrlektionen nalkades. har försökt vila, men jag kan inte somna. som en zombie liksom. astrött, men för spänd för o sova. riktigt drygt.

men snart blir det träning. då kommer jag förmodligen bli på hugget och sen kommer jag få energi lagom till det är dags för bingen! bra planering. kanske skulle ge mig på doktor glas, som gärna ska vara färdigläst till novemberlovet. men nä, då somnar jag bara.

det hade varit en perfekt kväll att tända sune och kolla heroes. få tankarna på annat än skola och krav. eller käka havreflan. men det gjorde jag ju igår. var en riktig nyttodag igår, träffade både linus och sandra och jessica och tog en kaffe med var och en. måste säga att  jessicas havreflanssmet är något utöver det jordiska.

i helgen är jag fruktansvärt sugen på fest. jag borde inte vara det. jag får inte vara det, för det kommer ändå inte hända. på fredag är det lagträff och på lördag kan jag inte festa, för på söndag är det matcher hela dagen. match imorgon också! ahh seriestart! och allas kära Patrik Falk (som jag fortfarande inte har den blekaste om vem det är) ska filma och publicera på nätet. nu är det viktigt att man gör bra ifrån sig! då ska jag vara piggare än idag!

det blir nog fest på lördag trots allt.
Adjö din gamle röv
goddag nya tag

sparkar & slag

image367

åwåwååwwww vad jag saknar sommar! dom få dagarna då det verkligen var sommar och värme är vad jag kallar livskvalité! har börjat skriva upp massa punkter i en skrivbok under rubriken livskvalité, en massa saker jag älskar, stunder man minns, julkänslor, vårkänslor osv. pirr i magen :) idag var förmodligen sista dagen jag hade på mig mina jeansshorts. jävlar i havet vad jag har frusit hela dan. dags att köpa vinterjacka antar jag. slut på warm october nights! men höst ska faktiskt också bli mysigt. att komma in efter en lång promenad i bitande kyla och slå sig ner framför en bra film med kaffe och filt. ännu en sak att föra in i min lilla lycko-bok.

hade redovisning på hälsopedagogiken idag. diskuterade lite om att reklamer för skönhetsprodukter ofta har kvinnor med som verkligen återspeglar det typiska hos dagens ideal, bystiga brudar med smal och samtidigt muskulös kropp. för det mesta. tog upp dove's reklamer, med slogans som "skönhet har ingen åldersgräns" och "tala med din dotter innan skönhetsindustrin gör det". bra budskap helt enkelt, alla olika typer av kvinnor i reklamen. lite större, lite rynkigare, lite gråhårigare. blev totalsågad. enligt oskar var det också bara ett lurt trick att tjäna ännu mer pengar, för att människor fastnar för reklamen. men hur ska man då kunna göra en bra reklam för skönhetsprodukter? ska vi inte ha några modeller överhuvudtaget? diskuterade hur länge som helst, men kom inte fram till något alls. det var väl fel att ha med dessa för att de var vackra för att vara stora, eller såg bra ut för att vara gamla. ett nytt ideal som inte alla kan leva upp till? äh kärringar o höns, glad att jag inte valde media, det blir ju inte rätt vilket som.

jag är bara jättetrött och börjar bli lite grinig. men jag kan ju inte lägga mig än. först måste jag se fredrik wikingsson käka sitt eget arsle. Kultiration håller mig vaken sålänge. å vad kul, om 12 timmar ska jag vara i skolan och räkna prim prim!!! fasar för att få reda på mitt resultat på förra matteprovet... det är verkligen inte mitt ämne längre.

Sluta leta efter toppen för du står på den.

serri, jag måste skärpa mig med bloggningen. jag kommer ju ha glömt bort hela min ungdom när jag är 40 om jag inte tar tag i mitt liv. men det är svårt att få tid till saker och ting, när skola, volleyboll och skola tar upp all tid man har. nä det förstås, jag har ju inte gjort något annat än att sitta här på hela dagen... men det är en undenflykt för skolarbetet. vad hände med "ingen dator denna vecka"?

jaha. vad har hänt. en brud klippte av mitt hår. och färgade det mörkbrunrött! jag som äntligen hade blivit blond, efter ett halvårs gradvis blekande... annars så. det händer inte så mycket i mitt liv.


men helgen har väl varit najz. igår var jag, lovisa & julia och käkade på regementet! väntade i 48 minuter på käket, grillad kyckling med pommes o bernaie. så magiskt gott, men tyvärr hade jag redan blivit mätt på våra öl. började bli lite rastlös när vi käkat, så svepte min och lovisas öl och cyklade i full fart till julias lilla loft! började dricka ännu mer bir och snart var the roof on fire. det hälsade på några goa gubbar och sköna damer och vi lyssnade traditionsenligt till nostalgimusik (som nu känns mer aktuell än nånsin). slutade väl som det brukar på loftet. sussade sött fram tills att mamma ringde och skreg lite. fick snällt hoppa på cykeln och trampa hemåt vid 3-4 snåret. tankspritt flög jag fram i zick-zack på mormors gamla cykel. finns det skäl nog? finns det själ nog?

sovit galet bra, men sorgligt nog så tror jag att jag har fått maries förbannelse... Har aldrig blivit bakis förr, men efter min 18-årsdag så har jag haft såna orättvisa bakfyllor att jag som så många andra legat halvdöd i sängen hela dagen och endast varit kapabel att väsa fram ett klent "Jag ska aldrig mer dricka!". Naturligtvis brukar jag ta mig samman och glömma det löftet till nästkommande helg. Att man ens har mage att påstå nåt sånt.








Ser du ett skepp eller en champinjon?