I look inside myself and see my heart is black

No colours anymore, I want them to turn black

igår var en mysig kväll. Först kom Madde å Erika hit. Kollade lite parlamentet och åt glass, sen kom även Sjöris. Gick upp längs den långa grusvägen för å hälsa på grabbarna hos Tullberg. Satt och sunkade oss med chibbe, lerre o svingoda tryfflar! Kollade lite när dom spelade och så kollade vi på klassikern, Skumberg i Ystad. Efter lite klagomål från tjejerna så drog vi oss hemåt igen... :) Kändes som minusgrader!!
Kollade lite film på datorn, Erika klantade sig och spillde ut te, läste lite läskiga sms på min pappas mobil, drack kaffe och sunkade oss lite. Elin gick hem och vi andra gick å la oss en stund senare :)

Idag vaknade jag först när Erika gick, somnade om, vaknade när Madde gick, somnade om och vaknade vid 12-tiden... :) Har bara sunkat mig hela dan, och kollat klart på Prison Break-boxen! Blev klar för bara en liten stund sedan... Ska ut och gå med Sandra snart... Mmmm det är så mysigt å ut å gå när det är så kallt! Nu när man har jacka så man kan vara lite påpälsad... :)

Imorgon ska jag nog träffa Johan! Oooo vad han varit saknad!!!

I need a hero

En väldigt givande helg, som började med att saknade Madde Stadig kom och hälsade på fredag kväll! Vi gick och åt på en skabbig pizzeria med plastmuggar. Pratade och diskuterade våra olika klasser och korkade människor. "men... om han tycker om grisarna, varför dödar han dom då?".. Gick hem igen i kylan och satte oss framför Grogg på tvn. Man tröttnar aldrig. "jag tycker att det är diskriminering faktiskt!". Julia kom in om och hälsade på en stund. Sen låg jag å Madde i soffan och bara pratade pratade och pratade lite till. Helt sjukt vad jag saknat det. Jag tror verkligen att båda behövde det också. Kollade lite Anders & Måns-klipp på datorn, sen gick vi ut och smällde smatterband (efter att varit tvinga å flytta på skorna på skorna?). Gick in och pratade lite till och helt plötsligt var klockan halv 6. Tiden gick så snabbt! Vi var fortfarande pigga, men det var väl dags att sova nu. Vi skulle ändå upp halv 12 nästa dag.

Lördag morgon sticker Madde till träningen och Julia kommer till mig en stund. Vi satt och snackade och till slut fick jag Julia till o snusa för första gången. AAAAHAHAHA, det var en syn jag aldrig kommer glömma, din lilla snusmumrik! :D
Sen var det dags å göra sig i ordning inför kvällen, för vi skulle iväg och festa med incest-ligan. Brukar aldrig sluta bra, så hade inte så stora förväntningar på kvällen. Jag & Julia cyklade genom halva stan och tillbaka och till slut var vi framme hos Dennis bror i Källesjö! Diana o Jisen (kvällens djävlar) kom samtidigt, så fina dom var! :) Gick in till gänget, Cheese hade varit full sen 6 och vi fick se filmer på när han gick runti huset endast iförd en socka. på fel fot. Sen hade han badat med "HAJEN Å BÅTEN Å GIRAFFEN! MEN GIRAFFEN SJÖNK!"
Som vanligt satt alla och pratade engelska och jag kände mig lite bakom... :) Alla gick omkring och stack varann med tre-udden, isen fick vandra från den ena till den andra och mikaela carro o lovisa kom också. Jag o Lovisa tog ett big deeptalk och beklagade oss för varann. Kom med lite dumma kommentarer och satt å garvade åt alla. "assååå... kan man blanda spriiit med läääsk?". "man borde köpa en vibrator, för det är det enda en kille inte kan göra!".. "ursäkta?!" .. Gjorde specialaren som Jens lärt mig. Julia försökte skrämma upp tjejerna......ja, för jessica rengör med.... TVÅÅL OCH VATTEN!! ... ooohhhhh!!
Sen var jag ute och körde med en rattfull Dennis, men bara hundra meter för vi skulle hämta Dingle. Haha, hittade honom ute i bushen vid statoil! Han hade med sig sin vattenpipa, men krukan hade gått sönder. Efter lite försök med blomkrukor, nappflaskor så fick vi tag i en vodkaflaska som fungerade väl. Bella och Elsa blev imponerade av mina ringar och följde efter mig ett tag. Tills Bella blev sur... "Fan vad du är töntig!! Visst, du är omtyckt, men så töntig!" "Ok, men det var snällt av dig å berätta det, så jag inte går å tror annat. Vilken tur att jag är omtyckt fastän jag är töntig!" "Ja, jag tänkte också det. Det måste vara bättre å veta" å bla bla bla, sen orkade jag inte lyssna på henne längre.
Ringde Mange, men Dennis svarade i andra rummet. pratade ett tag innan vi kom på att det var onödigt, när vi kunde gå 10 meter och prata på riktigt. En sjua, jaha jojo. Han verkade fortfarande inte vara bra för fem öre... :)
Nä, kvällen slutar med att Dingle skjutsar mig hem, såg Mange på vägen som vi hade blivit av med?, och så sa vi hejdå, min mamma var lite bitchig mot mig och hittade på lögner, men sen sov jag gott till 12 - VINTERTID !!

Todag så har jag varit hos Julia och snackat skit och halft garvat ihjäl mig. Hon plattade mitt hår och då såg jag vilken fruktansvärd utväxt jag har! Ska nog bli blond snart igen. Mm äpple och moRÖTTer var mumsigt.

Men nu är det dags för.... MAMMA KÖTTBULLAR! ;) och snart kommer Erika, Madde och Sjöris. Ska upp till Henki en stund tror jag, sen blir det nog Nile City och diskussioner natten lång. ÅÅ SÅ MYSPYS!!

Why'd you have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well
Say goodnight and go...

simple man

Då kom man nyss hem från ännu en nattrunda med Tokken. Det är skönt att när jag  inte kan sova, så är han alltid vaken :) Skönt att prata av sig lite... Lycka till om en timme tokks ;)

Gratulerar, det verkar visst inte bli mycket sömn för mig inatt...


I'll never forget...

dagen som var så bra. köpt vinterjacka och halsduk, äntligen. nu är det bara vinterskor och vantar som saknas. senare så stack jag o julia till diana, för å gå på sexfest! det var faktiskt riktigt kul, massa roliga saker och jag satte sprätt på 450 spänn :P
blev på sämre humör när jag kom hem. det värsta är att jag skulle kunna göra vad som helst för att... helvete. idiot.

nää det är nog tid för å öppna den understa lådan och skriva av sig lite

Tid... Du är Dig inte lik
Min knutna hand i fickan
Sömn... Jag kräver ingen sömn
Jag vrider Mig på nålar


Kultiration

Eating snow flakes with plastic forks
And a paper plate of course, you think of everything
Short love with a long divorce

och nu ligger minnena som små flisor i papperskorgen!

har haft en helt okej dag. började dåligt, mådde så kasst i morse. jag kände faktiskt att jag var värd lite snus, sen kändes det lite bättre. när jag fick i mig lite mat blev jag genast på bättre humör... :) och sen hade vi fysik, som jag inte förstått på hela terminen har det känts som. Har haft sån ångest över det, sen får vi reda på proven och så fick jag MVG :D Jag o Erika bäst i klassen till och med!! Då blir man glad :)

idag ska jag hjälpa brorsan å sätta upp lappar om Sensation i stan. Sen blir det å skriva engelskarbete till imorgon och träna till prov i fotografisk bild... Ja, det kommer bli rätt drygt, men sen är det avklarat, sen är det fredag OCH DÅ ÄR DET LOV! det kommer behövas :) har typ inget alls bestämt på lovet, förutom på onsdagen.. Då är det Johnossi, Halloweenfest OCH oc börjar. Då gäller det å prioritera :)

nisse

I don't sleep well at all

känner mig så jävla dum. bakslag efter bakslag. just nu känns det nästan som att jag föredrar det gamla umgänget, oc-livet och allt vad det innebar. trodde jag aldrig att jag skulle känna. dom i min egen ålder var underskattade tänkte jag, sen insåg jag att det inte är nån jävla skillnad. just när jag tänkte att alla killar är idioter, så fick jag ett meddelande från en underbar kille som verkligen behövdes. right in time :)

denna dagen har verkligen behövts. i morse kollade jag och Erika på film, badade bubbelbad och åt popcorn. sen kom Sandra och jag har umgåtts med henne hela dan. Vi har bara tagit det lugnt, snackat skit, smällt smällare (fattar inte hur jag kunde tycka det var kul när jag var liten, det är ju skitläskigt!!), ätit kvällsmat, lyssnat på musik och masserat varann. hon vet hur hon ska göra mig på humör... :)

glad att jag har madde kvar. glad att det finns någon som är ärlig mot mig! gårdagen behövdes förresten också. jag, sjöris, malin och erika hade en mysig tacokväll här hemma. lagade mat, åt gott, sen låg vi bara och snackade strunt hela kvällen.

att mina föräldrar är på cp-dåligt humör hjälper inte heller direkt. Väck mig inte imorgon, denna dagen har varit så lång.

förhoppningsvis blir det å gå en runda med Tokken snart. Det hade varit toppen, det var så längesen nu. En runda längs stranden och sätta oss och mysa och snacka på vår bänk... Jag vill :) Här är natten när vi räknar våra stygn, allt gick så fort.

Ser fram emot novemberlovet. Äta romantisk middag med Linus, Johnossi, OC... sömn! I WANT

på torsdag ska jag med Julia på sexparty! kommer bli intressant och kul. Det kanske är dags att köpa spanska flugan nu? :) HAHA, jag ska hälla det i allas drinkar på lördag och se vad som händer. Fast kommer nog inte bli så mycket skillnad... :)

kalaspuffarnas återkomst

modest mouse - Paper Thin Walls

ja man mår fortfarande som man gör. Allt gick emot en i morse, historieprov som jag inte läst till, spöregn när jag cyklade till skolan... Ska bli skönt å äta tacos med Erika, Malin och Elin ikväll. Den här kvällen behövs och frilagd dag imorgon också!

It's been agreed the whole world stinks so no one's taking showers anymore

brustna hjärtans höst

längesen jag var såhär jävla ledsen över en kille :/ sånt HÄR får mig å vilja slå min mamma!

då var det söndag igen

Ja, denna helgen har gått snabbt...

I fredags stack jag in till Malmö med Linus, för å hitta lite kläder till honom. Visst hittade vi en del och jag fick med mig en mössa och ett par strumpor hem :) Sen gick vi för att äta glass. 39 kr, hur mycket glass man ville + en kopp kaffe! Det var helt underbart. Så många tillbehör att välja på: daimkulor, strössel, kola- och chokladsås, bananer, vaniljkex... :)

När jag kom hem stannade jag på stationen för att möta Petter som tydligen redan var uppe vid mig. Cyklade hem och hämtade honom, sen cyklade vi en runda och letade restauranger. Det var för sent, så det fick bli Makadonkan :)
Hem och gjorde inte mycket vettigt till halv 4 på morgonen.

Några timmar senare gick vi upp och det begav sig till Jessi och sen vidare till valparna! Jag är helt förälskad i dem, men det var sista gången vi såg dom innan dom blev sålda.



När jag kom hem igen gjorde jag ingenting alls... Var så sjukt trött, sov en stund och somnade på riktigt vid 9. Gick upp 14 timmar senare, sååå skönt. Nu ska vi snart ha gäster och äta god gryta... Nyduschad och på med mjukisbyxor och morgontofflorna. Perfekta söndagen :)

Åå förresten så fick jag världens gulligaste meddelande på radion i torsdags kväll. Satt här hemma och smälte medan Jason Mraz - I'm yours spelades på radion... Vad gör man?


I've got a pixture of 'em all!

Jag har fått lite fler bilder från förfesten hos Tullberg och NV-festen!



 


1. Albin goes maffia
2. Anton väntar på å få skott
3. Petter, jag och Roy sitter och har lite trevligt
4. Roy tattar från min öl och Malin o Erika är vackra som vanligt
5. Jag och André
6. Therese var också där och var på lite extra bra humör :)
7. Folket när taxin är kommen
8. Anton, Erika och Jag är förväntansfulla och glada!
9. Jag och Petter sådär lite halvgulliga/lulliga
10. Vi stod tydligen i ren spya också

OCH IMORGON ÄR DET GLASS FÖR HALVA HUNDRALAPPEN!!

don't let the devil ruin it all

Jag hatar vår 4-timmarshåla på tisdagar! Cyklade hem och sov nån timme. Behövdes verkligen. Mådde lite illa också, efter att Sjöris tvingat mig kränga banana skids och snusklubbor till sitt experiment! Jag har inte fått borsta tänderna på 1½ dygn och måste äta massa godis och socker hela dagarna. Viktor däremot har borstat extra noggrant med flera tandborstar, fluortabletter, tandtråd och munvatten. Skulle tugga på några röda kapslar och se om det blev någon skillnad. Det var rätt vidrigt faktiskt, skönt att borsta tänderna efteråt :P

När jag kom hem tog jag det bara lugnt, lyssnade på musik och väntade på att Juliante skulle komma. Hon kom, vi låg och myste och snackade ltie. Snart kom även Jessipessi och joinade. Hade lite P3 (alltför längesen) och åt Jessicas sjukt goda havreflan! Kollade på Torsk på Tallinn, det är en klassiker... :) Snart kom även Jens, Dovander och Sandra. Kollade på Yrrol och fan vad jag garvade :) "Man kan kanske ge han en fantasipresent sådär... så att man kan gå in i bullen... och så finns där en föreställning med konstiga djur... som man får klappa! Och sen kanske där är en lampa som inte syns... Och så blir det svart... Eller jag vet inte?"
Lite popcorn och värmemassage senare så gick alla hem och lämnade mig med lite ProViva och årets första clementiner.

I helgen blir det party på Rummel o Rabalders byrå?

anden
så här sjukt äcklig ser andrés uppskurna arm ut!!


BARA FÖR JA SMÖÖGAR

CP

Nu ska jag ut med mitt kånkelbär o röka vattenpipa

Jag vill skaffa nåt nytt till min understa låda

Och jag måste pumpa mina däck innan dom smäller

Filosofin gick väl okej

Och jag kanske ska bli bjuden på middag i helgen.

glasskrig

Mr AnkleSpanker is on his way!

I just forgot what's up and what's down

Well maybe you should just drink a lot less coffee
And never ever watch the ten o'clock news
Maybe you should kiss someone nice
Or lick a rock
Or both
Maybe you should cut your own hair
Cause that can be so funny
It doesn't cost any money
And it always grows back
Hair grows even after you're dead


upside down



Jag tror att jag vill ha dig

Vad ska jag med ett foto på dig?

MANDO DIAO

     
     


NV-FEST

     
     
     

didn't we almost have it all?

helt sjukt underbar helg...

började med i fredags, då det skulle bli nv-fest! Erika Malin Petter o Philip kom hem till mig först och vi åt och gjorde oss klara. Dom stack vidare till Tullberg och jag gjorde lite ärenden lite överallt. Nere om i stan, träffa björn, möta albin o henrik, möta therese. Till slut kunde även jag komma på förfest. Det var jättetrevligt, stod och diskuterade kameror med Ingrid i en 20 minuter. Anton och jag sköt på varann med soft air gun, fick hans nakna ass placerat framför pickadollan :D

Tog taxi ut till Bromma, men det hade blivit felbeställning. Så jag och Erika fick vänta på en ny taxi och jag fick betala 100 spänn för å komma ut :( Men fick lite trevligt sällskap av hundarna sålänge! :)

Till slut kom även vi ut! Hade allmänt trevligt, buggade med Björn, stoppade fingrarna i halsen på people in need, träffade BOHMAN! :D Fan det var kul. Gjorde jag-har-aldrig en stund. Sorterade jordnötter från stenar. Träffade Brittas syster Birgit! Vi vill höra ett Montana-joke! :D Hon hade en del på lager, men när jag skulle berätta skämt så förstörde hon bara det! Dummer... Anton pissade i en brevlåda och jag  hämtade folk som deckat i diket! Överlag så var det en trevlig kväll... Min bror kom och hämtade mig och Petter, som fick sova hos mig till slut...

Kom hem och slocknade direkt. Sov till halv 8 nånting. En mysig morgon med frukost på sängen och en morgonpromenad upp till Tullberg och hämta min cykel. jag å mr P cyklade vidare till ÖB, handlade hot dog och lite kolsyrat vatten som jag lärde mig dricka."ja, vill du ha mer än en, så okej!" Vidare ner till Hästens, där vi träffade Putte! Jag blir så imponerad av honom, 20 år, ett företag, varit i utlandstjänst och nu har han köpt en egen butik! Prövade massagesängar där inne... det hade ju inte varit fel med en sån där hemma. Nu kommer färjan i hamn

Lämna Petter vid bussen, sen var det hem och sunka lite innan man skulle göra sig klar igen... Upp till Sandra och sen vidare ner till Julia där vi fixade det sista och började dricka lite smått... :) Sen blev det taxi ut till Jessica å Erikas 18-årsfest! Kul å träffa lite gamla vänner, det blev en helt lagom kväll. Roligst på hela kvällen var när jag satt å snacka med Therese å Natti, fyfan vad jag garvade... :D:D  Blev lite intriger som vanligt, men jag hade trevligt ändå. Snackade rätt mycket med Jens, han lärde mig specialare, sen lärde han mig å bugga! :) Jag och Jessica försökte dansa bort vissa saker, men sen kom vi på att det inte var lönt... Haha. Jag å Natti började prata om gamla minnen, vet inte hur vi kom in på det? Blev några tårar och slutade med en värmande kram och ännu fler ostbågar... :)  Ja det var en helt toppen kväll.

Natti o jag åkte hem med min pappa. "Gurra tvättmaskin... ööh de va ett smeknamn han fick en gång i tiden"

Idag vaknar jag helt utsövd med u nderbart väder!!! aaah, ska plugga lite idag, sen ska jag nog se film hos Linus.

hejsvej

a monkey needs to dance and so do you

        
     

Ikväll är det dags för NV-fest igen! Favorit i repris, förfest hos tullberg, sen ut till Bromma bygdegård! Ska bli kul å se ifall det kan bli värre än förra årets skandaler ;) och snart är det Johnossi igen! Saker och ting verkar hända i repris igen, situationer liknar varandra mer och mer. Jag klagar inte :)

Igår hälsade förresten Juliante på mig. Vi poppade poppisar och badade bubbelbad. Julia liknade en pandatjej i badkaret. Men skenet bedrar!!! Vi har våra baktankar med allt...

och imorgon är det 18-årsfest! och på söndag blir det jackass?

Jag tog mig upp på ett skyhögt berg
Jag trodde livet skulle byta färg
Men svindeln skälvde genom ben och märg
Det är ett farligt liv

I THREW THE OTHERS AWAAAAAY (8)

igår var dagen med stort D. MANDO DIAO på KB! hade föredrag på svenskan, diskussioner på etiken, omöjlig matte och fysik, men det var en chill dag. direkt efter skolan stack jag, Petter och Erika ner till stationen.

Tog tåget in till malmö. Träffade Roy och Shabi som var lika spralliga som vanligt. Träffade ampon på stationen! Alltid lika kul å träffa honom. Tog bussen till triangeln och handlade nudlar. Vidare till Lelle på en liten förfest... :) Drack lite och när folk började bli lite onyktra så tog vi bussen in mot KB... Handlade lite chibbe, träffade en kille med skitsnygg jacka. När vi kom fram till KB lyckades vi tränga oss förbi nästan hela kön, för jag hittade Dingle och Kim :)

När vi väl kom in så hittade jag å petter två skitbra pallar som vi hade och vilade på innan dom började spela. Tyvärr fick vi lämna tillbaka dom, men bra platser fick vi! och fyfan vilken konsert... jag och erika dansade så att svetten rann... Nu snackar vi inte några droppar, utan det rann av floder med svett! Fy i  helvete vad varmt det var, Erikas vita linne som jag lånade blev genomskinligt i stort sett... SHEEPDOOOG! A gud vad bra det var, men fan vad man blev trött. Strax innan det tog slut gick vi och hämtade våra väskor och det gjorde vi verkligen rätt i. Handlade en mando-tröja också. Sen gick vi till stationen. Träffade Albins bror och han som blandar ihop mig med någon och Melissa som jag var på Takida med. Fick höra hela historian om hur Albins brors tjej blev lesbisk medan vi smarrade i oss lite chibe. Spelade lite krona på golvet med Petter. FRAAMFÖR SKAARVEN

jag, Petter, Olsson och Dingle hade följe him. Diskuterade lite vad vi kunde utsätta dingle för på söndag. Olsson och Petter följde med mig hem. Henrik stod hur länge som helst i grovköket och skrattade åt ett papper på kylskåpet... :) Han var helt borta. "Olsson, tvålen är slut".. en kvart senare står han fortfarande och försöker få ur det sista. GIGGEDI GIGGEDI!! Somnade gott, men gick upp ett par timmar senare. Väckte Olsson en timme för sent, men han fick skjuts av far min. Lämnade petter ensam några timmar, medan jag åkte till skolan och framkallade lite bilder. Gick tidigare från biologin, åkte hem och sov lite efter jag fått reda på en liten del som Petter hållt på med medan jag var borta.... Kom lite försent till engelskan, sen åkte jag hem igen. Har bara tagit det lugnt hela dagen. Ikväll kommer Julia hit, ska göra muffinsdeg och bada bubbelbad :) Helt underbart... Behöver vila upp mig lite inför helgens bravader? Imorgon blir det NV-fest och på lördag 18-årsfest! Varför kändes det som fredag igår och lördag idag?

Så här fina var Philip och Petter inför fotograferingen i måndags!
mimare





..Jag frågar dig vad tänker du på? Du tänker efter och svarar... "ingenting".

Homeward Bound

Fan vad jag blev chockad när jag vaknade igår. 15.11... Helgen tog ut sin rätt :)

Julia och Natti kom och hälsade på mig efter jag varit vaken nån timme. Åt poppisar och drack cider, snackade skit och slogs. Julia fick in ett bra slag som känns fortfarande :D

På kvällen följde jag med far till farmor och skulle laga hennes dator. Introducerade min musik för far i  bilen och han klagade inte så mycket. Han gillade det faktiskt. Ute hos farmor kom vi fram till att hon glömt sätta i kontakten till bildskärmen. Så var det med det, gick igenom hennes garderob och prövade lte gamla klänningar. Fick med mig två hem som jag förmodligen inte kommer använda så flitigt, men fick med mig massa skärp som hon sparat på under sina 85 år.

Kom hem vid 11, men var fortfarande inte trött. Satt uppe och gjorde lite engelska och prövade kläder. Hittade en rulltårta i kylskåpet, JA TACK! Perfekt nattamad. Somnade till slut och sov gott till halv 7 i morse. Var tvungen å gå upp extra tidigt, för såklart skulle jag till tandregeleraren kl 8 när jag inte började förrän 10! Tände ljus vid frukostbordet. Mörkt ute. Nu närmar sig hösten och vintern med stormsteg! Vidare ner till tandregeleraren, som kletade in hela ansiktet med blå goja och tog bort en tandställning jag glömt jag hade.

I skolan fick vår historielärare panik på oss, så vi slutade tidigare. Fotografering stod next på schemat. Fan vad söta Petter och Philip var, synd att fotografen (som för övrigt hade den mäktigaste rövhaka jag nånsin skådat) tvingade dom att ta bort ansiktsfärgen och baskern. Ja, jag fick in ett asgarv på skolfotot, men det är sånt man får ta :) Gick till Zejneb lite och kollade hur det var med honom.

Efter skolan cyklade jag till mormor och morfar. Längesen jag träffade dom. Satt och myste i solen vid dammen, hur mysigt som helst. När solen gick i moln satte vi oss i tv-rummet och kom in på många kul diskussioner. Morfar är alltid lika omöjlig att diskutera med, men denna gången verkade vi vara överens om mycket... :) Pratade gamla minnen och smaskade i mig tofifee. Hur mysigt som helst. Var p´å ubart humör när jag cyklade hem, med mors namnsdagsbukett i cykelkorgen och Emil Jensen i öronen :)

Ikväll är det 100 höjdare, och om jag förvånar mig själv så orkar jag börja med etiken eller möjligen svenskan ikväll.

You're the funny little frog in my throat


SHABOWIIIIEEE

jaa.... vad har hänt på senaste?

i onsdags var vi lediga från skolan. Jag, Sandra, PT och Hampus åkte in till malmö för å shoppa kläder! Där rök väl ungefär halva min lön... :) åt god pasta, vilket gjorde att jag ätit spagetti med köttfärssås 3 dagar i rad. förvånad erika?

i torsdags slöade jag mest hela kvällen efter skolan. vid 10 fick jag besök av Linu och vi kollade skräckfilm. Denna gången var det "when a stranger calls" och jag måste erkänna att jag blev lite rädd!

sen igår var det dags för sensation. Eftersom förra gången blev rätt så misslyckad, så försökte jag få med mig så många som möjligt nu.. Hade förfest här hemma och vi blev väl en 10-15 pers.  Satt och hade mysigt och drack i uterummet med lite levande ljus och gussnavaskivorna. Lärde känna lite nytt kul folk, fick reda på att jag hade en eftertraktad mun, beställde cheeseburgare av saffran, slog Petter för att han kollade i min understa låda, lekte med nån grönlysande tändare, presenterade lite pågar för Jessica och hade allmänt trevligt. "Take my strong hand!"

Vid 11 gick vi ner till Sensation. Tog en jävla tid å ta sig ner, eftersom vissa dummade sig på vägen. När vi väl kom ner märkte vi att det var MYCKET mer folk än förra gången, vilket var jättekul för marcus. Efter några snygga moves och "seeegeeeeeee", så fick man komma in gratis och Tokken var snäll och tog hand om min tröja. Var dock inte inne så länge, stod ute och dansade bugg istället. skumparty? Träffade Mella för första gången på länge, han har blivit smålänning. Lite scary.

Jag, Johan och Petter gick hem relativt tidigt. Träffade Jimmy och Mattias på vägen, dom hade suttit utanför mitt hus i två timmar och väntat på att vi skulle komma hem? Ohhh hiddor Jimmy och ska ha plastkasse till min jacka! Gick och la oss, fick några samtal, somnade om igen. Olsson och Philip kommer lite senare med morgontidningen och deckar på var sin madrass.

Vaknar av att Petter står och hoppar i min säng... "Kuckelikuu, klockan e sjuuu!!!" aaaaa lite trytt. väckte resten av pågarna och lyssnade på lite morgonradio. Olsson och Philip åkte hem, jag och Johan kollade på ducktales och petter rotade vidare i min understa låda. "Gooooo maaad, möööe maaad, mad i rättan tiiiiiid"

Vid halv 1 stack även dom och då började städningen. Tog inte alls lång tid, jag stökade nästan ner mer när jag städade än vad alla gjorde igår. Sunkade mest hela dagen, Julia kom och hälsade på, sen nu ikväll stack jag till Jessipessi. Åt upp deras mat (Lenas mat är fortfarande favorit), sen började Prison break-marathonet!!! :) Såg 10 avsnitt Prison Break, sen var jag tvungen att cykla hemåt. Det är inte mer än att man blir beroende.. Lärde mig skala räkor ikväll också!? Älskar förresten att Jessica börjat på friskvårdsmassage, för jag får vara hennes provdocka... :)

Imorgon blir det lite plugga. Kanske träffa Julia och tokken också! mwiwiwi, på måndag är det fotografering och på onsdag är det MANDO DIAO!!!

Put Sufjan Stevens on, and we'll play your favorite song

     

ångest över matten... ångest ångest ångest, förstår knappt test 1 och ska ha prov kl 8 imorgon bitti. ORKAR INTE!!

men då blir man glad när man får lite bilder på dom söta puppisarna! Tillsammans med höstens första apelsin och 100 höjdare lyckas man glömma skolan för en stund... :) Plus att jag beställt min Mando Diao-niljett nu, som jag ska hämta imorgon!!!

mjau

Du skulle vilja glida som jag

Tankar fryser fast
Jag springer allt jag orkar
Du kan ligga kvar
tills tårarna har torkat
Jag lämnar allting kvar
för att komma lite längre
Jag lämnar allt jag har
för en minut av värme


Nä senaste dagarna har bjudit på det mesta... I fredags försvann jag tidigt från skolan för att åka in till Malmö där jag möttes av Julia & Ebba. Skumt hur man indirekt har kontakt med olika folk på så många olika håll! Det blev ett par jeans, två tröjor och hårfärg. Har inte ens börjat dra från lönen än, så ska in på onsdag igen och börja spendera lite... :) På tåget hem träffade jag en trollkarl som visade lite häftiga korttrick för mig och lärde mig blanda en kortlek. Om jag lär mig det snabbt kan det nog faktiskt se tufft ut... ;)

På kvällen stack jag till Therese. Hon färgade mitt hår, vi kollade lite Idol, jag cyklade ner och solade och cyklade hem igen. Satt och diskuterade kärlek och andra saker med Anders. Ampon mode ON!

Sov gott till halv 1 dagen efter. Tog en maffig frulle, upp till Jessica och hämta halsband och träffa Sandra, JOHAN och Sofia! Hem och göra mig klar, för att snart vara påväg till min gamla klasskompis MADDE och det kära stället Lövestad!!!! Hämtade upp Erika och Maria på vägen. Vidare till Lövestad. Ååååå vad jag blev glad när jag träffade Madde! En gammal GOD kompis, som jag inte träffat på ett halvår!!! Vi gick och åt pizza, glömde betala, handlade kiwi (som vi höll på att döda ralle med sen), gjorde bål, drack kaffe och hade allmänt trevligt. Snart kom resten av festen och allt började bra..."Jag vet nog vad du tänker på... Marre e fan brunare än Johans rövhål" Tyvärr slutade festen inte riktigt lika gott.

Jag blir så ÄCKLAD! Äcklad av sprit, äcklad av otacksamma och respektlösa människor, äcklad av falska förhoppningar. Gick runt och städade och fyllde glas med vatten största delen av kvällen. Klart mest imponerad av Madde den kvällen, som lyckades hålla ställningarna, trots all skit. Men visst, det fanns trevliga inslag i kvällen. Spelade krona med pumpa, myste vid grillen, träffade konstiga människor från Lund (Cannabis och Janne) och hade tuschkrig med Johan :)

När jag vaknade idag mådde jag inte så bra. Var så sur över allt bara. Men jag lugnade ner mig, tog en rejäl frukost, följde med Jessica till Mats och puppisarna och kom att tänka på att jag trots allt fick in en del slag igår. Gårdagen gav mig mer positivt än negativt. Lärde mig att se igenom människor och träffade framförallt Madde igen! Att valparna var sötare än någonsin gjorde det inte sämre. Satt och myste med dom hela dagen, innan vi återvände hem. "näää, du kan inte andas!!"

Ikväll cyklade jag ner till Kanfall och lekte lite med dom pågarna. Dom vet verkligen hur dom ska uppmuntra mig :) Kollade på "Stay Alive", det åskade ute och det var skitbra stämning. Skrämde Linus som fan :D BANAAANER?! Linus följde mig en bit i spöregnet, sen cyklade jag vidare hem. Igår blev mina blå strumpor bruna, ikväll blev mina bruna strumpor gröna.

pupp