talking shit about a pretty sunset

pallar inte. har sån ångest och vet inte ens över vad. det blev ingen träning idag för jag har ångest inför provet imorgon, för att jag inte vet vilka sidor jag ska läsa på och för att jag inte läser det. ångest över att jag inte tränar. kunde lika bra gjort det. istället för å kränga choklad på en torsdag, vad är det? inte så konstigt att jag har varit så trött på sistone och har dåliga värden osv, jag sköter ju inte min hälsa. sköter inte mina intressen. jag hinner inte träffa kompisar, jag hinner inte med träning och jag hinner inte med skola. vad hinner jag med egentligen? tiden bara försvinner o jag gör inget vettigt av den! jag önskar att jag vore som alla människor som har så enormt mycket energi, dom sköter allt så bra vilket leder till att dom själva mår bra, det lyser om dom och alla gillar dom. förutom jag, för jag blir bara så avundsjuk och grubblar på hur dom klarar av det. om jag bara kunde göra en sak i taget. min mamma fyller år imorgon och jag har inte ens tagit tid till mig att köpa något litet till henne. ta dig samman sara! ska din nya livsstil inte ens hålla en ynka månad? jag blir knäpp. ok nu skiter jag i att jag mår lite dåligt o "inte kan träna". jag mår ju bättre om ja tränar. de e ju det det handlar om, jag måste träna för o må bra. ska ut o springa nu. sen kommer jag ändå inte läsa nån jävla bok för då kommer jag se oc. jag är hopplös... humöret har jag tappa totalt. bara min pappa hälsar på mig kan jag börja gråta. Låt mig vara... och det jag hatar mest just nu är jävla patetiska människor som blir sura över skitsaker. det finns viktigare i livet. ta inte allt så jävla allvarligt, för jag lovar... alla gör inte allting bara för att ni ska må dåligt. allt kretsar inte runt er. jag vet att jag också är jävligt pissed just nu,  men jag ska ut o göra något åt saken nu... this was just a load of crap....men... PALLA!!!

melancholic

60388-268

wasted again

henki o andre

igår var det artonårsfest igen! jag, julia, dingle o andréa begav oss ut till bromma där det var hålligång! jag o julia satt och myste med vår trogna vän och träffade massa folk som man inte sett på evigheter! Vidar, Gurra... You name it :) Linus, Lucas, Sandra o Jessi kom och joinade oss, Olsson såg ut som en Chippendale och Jörgen var glad i hågen han! Alla var väldigt givmilda vilket slutade i att det kanske blev lite mycket av det goda... Men lika glad var jag för det :) Vi dansade, Vidar rövade bort mig, jag träffade en vandrande pinne inne på toaletten, sjöng Barbie girl med FLICKAN och åt svinigt goda varma mackor... Kvällen slutade med att Julia tog min säng och somnade i en koja.

Nu  ska jag iväg o träna, men det känns inte riktigt som jag har orken till det... plus att det kommer bli svårt att spela volleyboll med 9 fingrar, högg mig när jag täljde igår :(

kalles avskedsfest

han laddar och ............ bullseye!     

igår hade vi avskedsfest för kalle hemma hos mig... han fick en liten SURPRISE när han kom :) skulle supa han under bordet, men det slutade att man själv hamnade där. vi åt två bästa chokladkakor som aldrig blir fel. en med hallon och en med marabou daim och jordgubbar! kalle förvandlades till sjörövare, det dansades till günther och karin glenmark. några pissades i kors, andré fick en tampong uppkörd i röven, gitarren togs fram och vi fick höra en repris från skolavslutningen av anton och elin. det var nära att det blev en favorit i repris, men det blev xbox istället.. festen dog ut rätt tidigt och vid 8tiden vaknade jag i soffan och började kolla på madicken med erikis.. hittade snoppar och analpluggar på spegeln. "åååå du vet att jag filmar!!!"

.... nääämen ett glas juice på det här..

I'm sorry if he hit you with a full can of coke, it's no joke

Det har kommit snö, jag har varit ute och åkt pulka och det har gått en hel vecka sen sist.

Ikväll blir det klassfest här.. Gonna miss you Kalle!! Imorgon är det 18årsfest i Bromma! Aaaa än så länge har 5?! stycken i klassen fyllt 18! Hatar att alla fyller år så tidigt och att jag inte fyller förrän efter sommaren. Precis efter. It sucks..

Annars flyter livet på som det ska... :) Jag bara saknar solen... sommar countdown: 5 månader kvar. När klockan står på kvällsmat kommer jag skrika.

Snart ska jag till skolan och räkna fysik... Gå en hyfsat kort skoldag sen hem o fixa lite roligheter. Hmm, jag vill låna en klänning av någon...... Vänta er ett samtal i eftermiddag.


tack för kvällen... som man säger...

väder
ni får ursäkta min tredje bild på en himmel, men jag tror att jag har fått en fetisch för moln!

gårdagen var... speciell! jag, Elin o Erika åt nudlar på kinarestaurang. skrattade så jag kiknade! skrev rim till Emma och Therese som fyllde arton, tackade för pennan o kaffet och tog första o bästa tåg till skurup! träffade kalle, öyvind, malin b och charlotte på stationen, så vi åkte in med dom. det var en bra bit till therese, speciellt när det var så kallt ute, men vi kom fram till sist. vi kom, vi såg, vi segrade. det var lite drygt i början, kom över min fobi för kladdkaka, drack lite kaffe och sa: Jag tror jag tar mig en öl... vi satt och hade himla roligt åt allas kommentarer och beteende, men vi hade lite brist på sprit. så ja.. vi började spela fulla, emma var nära på att ringa ambulans när erika ligger och krälar på golvet. erika o elin rappade och jag beatboxade. SAAARA IN THE MIIIIX!!! jesper kom med ett flak öl och vi började dricka på allvar. jag gjorde en repris från festen i bussjö. Erika fick den skitsmarta idén att jag skulle ställe mig på soffan o falla ner på dom som dansade, så skulle hon säga till typ 10 pers så att dom skulle ta emot mig och jag skulle flyta runt där i vardagsrummet! bra idé tänkte jag och började dansa i soffan. men erika kom på att... nä det kanske inte var nån bra idé, så hon sket i o säga till folk. det slutade med ett REJÄLT blåmärke, en mosad Erika och ett krossat kristallglas. Jag dummade mig lite, vilket ledde till lite rabalder och att jag knappt fick vara med på Bro Bro Breja. men jag och Erika råkade avslöja oss själva i trappen. Jag Kalle o Elin tog tåget hem kvart i 1 och satt o citerade Nile City hela resan. Jo, visst blev det en trevlig kväll... :)

då fick jag fart på bena o löpte rätt så bra

väder

så här vacker var min utsikt när jag satt och drack kaffe ute på balkongen i eftermiddags. riktigt mysigt, men ack så kallt! även om solen stod på, så lyckades den inte värma så mycket. men mysigt ja... det var det.

idag har jag fått besök av en kotte...förlåt tokke.. och även jessica julia o therese hälsade på! vi har ätit en massa onyttig fredagsmat... eller ja mat o mat, fika och godis har jag väl levt på idag. hallon med glass, chips, många koppar kaffe. satt med killarna o umgicks lite o rökte vattenpipa, masserade varann, någon sov lite, jag själv höll på att somna, lyssnade på massa oc-musik och bara chillade... en riktigt skön fredagskväll.

idag praktiserade vi förresten på ett äldreboende. det var helt makalöst roligt, även om tanterna inte kom ihåg en när man varit borta i 5 minuter så var det riktigt roligt att lära känna deras OLIKA personligheter och sitta och umgås med dementa en hel dag... :) blev erbjuden jobb, som jag lätt skulle tackat ja till, men tyvärr måste man vara arton. dom bad mig att komma tillbaka när jag fyllt, så det ser ut som jag har helgjobb till i höst iallafall... :)

"nämen ooo där står ju två vackra damer!"
"han behöver inte ta åt sig, igår trodde hon att det var midsommar"


bildbevis på att ja visst kan göra ringar!

så ge dom ett förflutet å gräva i... (8)

natti

Sara säger:

men svara mig din slyna!!

Natalie säger:

vem kallar du slyna din jävla slampa?

Sara säger:

oohh hooo det är inte jag som har grus i röven

Natalie säger:

hahaha gå och ät kräk eller nåt


bad things always come in three...

det var minsann ett bra tag sen man skrev här nu.. har väl haft fullt upp på sistone. det har varit skola, träning i stort sett var dag, umgåtts med kompisar och denna veckan har det varit praktik.

förra helgen tog jag det bara lugnt, på fredagen umgicks jag med natti, jessi o sandra. riktigt roligt, satt och sunkade o berättade en massa hemlisar... ;) just like the old days. "jag trodde att jag var den enda!!" sådana saker som vi aldrig nämner igen?

på lördagen träffade jag julia o therese och vi snackade också en massa skit... så som bara tjejer kan göra? blev mycket diskussioner om skola och framtid, det blev popcorn och vi avslutade kvällen med att kolla på Störtkär på tv.

denna veckan började med studiebesök på brandkåren och berghusa. sen tisdag onsdag torsdag har vi varit på sjukhuset o det har faktiskt varit riktigt roligt. vi har fått höra massa historier om män utan huvud och män med brödknivar genom halsen, sen har vi fått se både lik och nyfödda bebisar och jag har varit nära på att svimma x antal gånger. men nu tror jag iallafall att jag vet vad jag vill bli. det skiftar från vecka till vecka iofs, men just nu är det sjukgymnast. ja det ska jag bli. eller kanske ergonomist. det ska handla om hälsa, kost eller motion och inte innehålla blod och sprutor. arbetsterapeut? vi får se, det är fortfarande ett bra tag innan jag ska bestämma mig... :)

imorgon ska jag träffa Tokken för första gången på typ 3 månader?! för sorgligt, men mina sista pengar får jag lägga på en fika med honom... :)

på lördag blir det artonårsfest i skurup! tror att det blir andra vita helgen på raken..

heeeenrik!!

heeeenrik

Idag var den här trevliga krabaten och hälsade på mig efter skolan. Alltid lika kul o träffa honom, har suttit o druckit kaffe, ätit köttbullar, lyssnat när han spelat gitarr o snackat, snackat, snackat... Just det, vi fixade buggarna också, samt så har vi börjat o planera att starta en kattorkester!

sexparteej

igår var det av på parmiddag, sexparty eller vad ni vill kalla det. Det var Heidi och Stephanie som kom på denna underbara idé och sammanlagt blev vi nog ca 25 pers som satt och åt tacos och skrattade åt när folk försökte genomföra sina uppdrag. Träffade Ted för första gången på länge :), mycket trevligt. Han hade som uppdrag att hålla mig på låret under middagen. "alltså... hoppas det inte gör nåt.. snart kommer örfilen... säg till ifall du inte vill att jag ska hålla handen där.." Jonte var vacker som brud (eller en svettig neger?) och Therese var stilig som man. "HEHEHE" Hade en frågesport när folk började bli dragna, tjejer mot killar.

"KILEVIPP!!!"
"men natti inte än!"

"okej Sara, jag ska ta en lunk.. bara du förklarar för mig vad en lunk är"

Vissa blev fullare än andra, men överlag tyckte jag att alla blev rätt bra på det:P Knäppt att alla 4 som delade på flaket fick 6..öl vars. Lekte lite lekar med våra par, lyssnade på när Molly sjöng, skrattade åt folk på toaletten, planerade nattens bravader och hade allmänt trevligt. Åkte taxi hem med Stephanie Ludde o Dingle sen, men kvällen tog visst inte slut där...







2006

Ja herre min gud vad förra året gick snabbt. Tyckte inte att det var längesen vi rökte cigarr ute i Snårestad och brottades i snön kl 4 på natten/morgonen? Iallafall, detta året har varit ett riktigt kul och givande år, äntligen tror jag att jag vet vem som är mina riktiga vänner och jag vet vem jag kan umgås o ha kul med, samtidigt vem jag kan ringa mitt i natten om det skulle något.
Första förändringen år 2006 var väl klockan? Den ändrades från 3 minuter över 7 till att gå efter månaderna! Och jag o Jessi skapade en ny tradition! That thing you do ser vi numera varje nyårsdag. Jag och Madde blev miljonärer. Det blev mycket dubbeldejtande förra året, jag hade visst en tendens att hitta någon samtidigt som min kompis började träffa hans kompis. Myskvällar i Tomelilla, med godis, pyromanfilmer och busringningar. Jag blev brunett! Årets filmer måste vara Dagboken och Yrrol, har sett dom säkert 10 gånger var. Man tröttnar aldrig. "Den hemliga boken" kom till och helt plötsligt fanns inte Erika, Malin och Sara längre, utan vi blev tre prinsessor :P:P Elin blev bara CP. Var på min första riktiga konsert! Till slut lyckades det bli rätt många konserter under året:
Johnossi x2
Dr Dunbar's x2
Tiger Lou
Svenska Akademien x2
Mando Diao
Takida x2
The Kooks
Tim Neu
Kristian Anttila x3
Timbuktu
o sist men inte minst Red Hot Chili Peppers
Året då alla bara tog av sig sina tandställningar!! Erika, Philip, Viktor, Jessica! o alla blev lika fina :) Haha, sen har vi den underbart trevliga kvällen hos madde i Sjöbo. Kollade på halva Saw II och blev övertrötta och alla tänkte på hur det vore om man hade en liten liten apa! Vi åt upp Kemi-Louise på draman. Lelles 18-årsfest i Sjöbo. "nu händor de grajor". Fonduekväll hemma hos mig, alfapet hemma hos Johan. Johan, en av mina bästa vänner som flyttade till Dalby. Jag och Jessica åt sushi för första gången och sen såg vi Pingvinresan på bio!! Lite ironi när jag fick min julklapp och vi skulle kolla på Happy Feet :D! Hade en mysig liten klasskväll hos Emelie med Gondolens pizza och massa snö. Dingle fick ränneskida hemma hos mig, hahahhahahahha!!! Bastubåt i Sövde. Klassfest hemma hos mig. Hade vad i skolan att man inte fick svära, vilket resulterade i många blåmärken. 3 händelserika fester hos Mange i Rydsgård!! Fiskarna ligger däremot fortfarande här hemma och skräpar... Spelade in en knasig film till engelskan och lekte spermier i Erikas pool. Våldgästade Blentarp och Petters hus många gånger. Flera roliga o spontana fester med Darth Wader-maskar, rådjur, Ronja Rövardotter, hästhuvud, badminton, scooby-doo och filmer på gudasöta Minus. Första gången jag rökte, snusade o snuffade, vilket ledde till att jag fick herpes i hjärnan.
Den spontana kvällen hos Erika. Var tänkt som en sunkkväll med film, men slutade med att vi blev fulla och liftade till Tingvalla.
"and here's a gay lion... RAAOR!" Firade påsk hemma hos Therese. Hamnade i många jobbiga bråk med brodern. Ett misslyckande när jag o Jessi skulle lära oss åka på min rosa skateboard (på en riktigt underbar vårdag). Plidan rymde hemifrån.. Firade Valborg hos Tullberg, där jag träffade Staffan o Fredrik för första gången. "akta dig, akta dig, annars tar han dig!" Grillfest och födelsedagsfest hos Erika. Kastade bratwurstar i skolan med Petter :) Tokken hade också flera fester och vi hittade en egen liten romantisk plats som vi satt och pratade vid i timmar. "Jag har pollenallergi och jag har hört att det bara går över om man kysser någon i 30 minuter.." Sen en kväll stack vi och shotade på Club Emelie och dansade på ÖP-torget. Många knäppa relationer i år ledde till en tredje säsong av OC-livet. JA, vi är nog rätt insnöade här i Ystad. HAHA, jag och Erika råkade riva sönder Philips manus och var tvungna att skriva om det för o inte dö. Lundakarnevalen får vi inte glömma, slickade på is med petter nr 1 o gifte mig med petter nr 2. Fest hos Bernhoff slutade med nattamat med Johan. Hade fest här hemma och herr Sten invaderade min tumme. Lena hade 50-årsfest. Sen kom sommaren som inleddes med prima fläskfilé istället för festival i Svedala. Studenten ska vi inte prata om? En riktigt bra och knäpp kväll. Äter middag här hemma, sjunger snapsvisor hos Tokken och blir RIKTIGA polacker hos Cheese. Torsken och Läppen föddes... Midsommar hos Mariana, spelade Tangera för första gången och drack juice med sill. Och så fick Julia ett loft som vi började invadera!! Många minnen som bajs i maten och Aladdin. Spelade volleyboll på stranden en kväll, sen badade vi nakenbad i havet på natten och slutligen så sov vi ett gäng under bar himmel i min trädgård. Haha fest hos Therese, vilket slutar med att någon blir rövad i huvudet och jag såg Prison Break för första gången...typ. Satt en kväll vid en lägereld (eller ja, vi tände fyr på sandras tröja) på edvinshem och lyssnade på killarnas historier. "de va en staddi madonna!" Fotbolls-VM hemma i soffan med 30 grader utanför..
"sophie, jag vet att du är bollrädd men du behöver inte skrika när dom kommer mot dig!" 
"men jag skriker ju när dina bollar kommer
" ..
Jag och Olsson kom fram till att allt man gör är för kicken. Årets måltid är antingen kycklingtallrik eller nudlar, för det var första gången jag åt det i år och det är riiktigt gott. Eller kanske spagetti o köttfärssås? :P Ett riktigt moment när Dovander spelade piano, vi andra står på balkongen och kollar på en helt rosa himmel och Jesus ser ljuset. Cyklade tandemcykel för första gången, vilket följde av årets största vattenkrig. Var på fest hos Marco, där Flygare lärde oss teckenspråk och Apan rakade magen och skröt om att han gått om ett år. Tiger och Nalle.. Hade en supermysig picnic vid Norra Promenaden med Karlskrona-gänget. Stephanies strandfest!! Helt galet roligt, cyklade upp till Dennis på fest sen och helt plötsligt hade alla mina kompisar förlorat sin oskuld?
Tältade i ett naturreservat i Karlskrona. MOG 038?! Perfekta två dagar! Låg i vattnet me Staffan i säkert en timme på natten, fullmånen lyste upp ena sidan och på andra sidan av havet fanns en otroligt vacker solnedgång. Helt magiskt. Gick ut kanske 200 meter och det var fortfarande inte högre vatten än till höfterna. Pernilla trampade i bajs och vi löste korsord och snorklade och charader och...
Folk sov över många gånger i mitt uterum, och om dom var dryga fick dom en limpa i huvet. Vilket dom ofta var!
"Den tunna bruna linjen".
Himalaya, det där stället fär det inte fanns några problem. Bakdag hos Tullberg med stenhårda lussebullar.

GUSSNAVAFESTIVALEN 06!! åå gud vilken kväll. Nakenbad i poolen, uppskuren häl, P3 föddes och vi började äta panda (vänta, sen dess har jag slutat med det?!), jag och Julia filmar hela kvällen och letar upp Dovander o Jessica, missbrukade snabbmakaroner, jag fick sova på en fucking matta och var pigg som en gris, störde martin i tältet, tog bodyshots, fick en loska i huvet och dansade som om ingen såg på. Dagen efter gjorde vi en pinsam mindmap och jag & Sandra låg under träden och snackade hela soliga dagen.
Jag cyklade cykeltaxi i 4 veckor och hamnade på tv4s nyhetsmorgon. Kanfall hade 18-årsfest. Aegd hade avskedsfest, för efter sommaren ryckte Johan, Cheese och Staffan in i lumpen. Muppas hade en fest med ännu mer bada i pool, bodyshots, RÖKMASKIN?! och vattenkrig.

Efter sommaren började jag och Julia öla hemma hos henne på rutin. Många trevliga kvällar med mycket bra låtar :) Hälsade på Jessica i kiosken en kväll o spelade lite minigolf. "Fjärde ölen på fjärde hålet!" .. "på zoo kan man göra vad man vill o lite till"... "ajajaj mitt immunförsvar" Kollade på Superman returns på bio med tarlands o tullbergs, "aauunnäääääee". Jag Sandra o Jessica sov över hos Dovander en kväll o åt god mat, skrämde livet av varandra o fick lära oss ett å annat på killfronten. BUZZ! "du är glad för du är levande. stenen är ledsen för han är inte levande" Ännu en dubbeldejt med två holländare? :P sniiiiig rooompa!! någon läskig kille från schweiz ville att jag kriss o stephanie skulle stå på hans mage! "you can have high heels if you want". "do you come från iiiishtad?" Romeo kom och dog lika snabbt igen!
Malmöfestivalen var en klass för sig själv i år. En av mina bästa dagar nånsin när vi satt under träden, lyssnade på alice och pimplade öl. alla utom natti för hon var för liten ;) Sprang från möllan o tiger lou till svenska akademien med mojje, som jag tror var geting, eller var han humla? Ringde o skrek på sjöris pappa, träffade Albin o Ralle och dansade med dom länge. Skaffade en tatuering o dödade Svampbob för lite helium.

Club Sensation gick av stapeln ;) Tre gånger till och med. Årets lek måste vara Chippooong!! Året när jag blev kär för första gången tror ja, o fick hjärtat krossat lika snabbt igen. Jessicas o Erikas 18årsfest, lika knasigt som vanligt med den incestligan. HAHA jessicas nipple! Långfingret.. Kollade på HK Björnen i Sjöbo med Sjöris och efter det fick jag umgås med några fulla Blentarpsbor som slogs och blev förnedrade på stationen. Mukk flyttade till Spanien. Fadderdag i skolan med Idol och en fantastisk jury. Far blev sjuk, opererades i Lund och blev frisk igen. Moderaterna vann valet... Katastrofkväll hos Julia som resulterade med att jag vaknade i min säng i någon Sverige-tröja. "Sara, Jessica har din mobil och jag har dina nycklar! Älskar dig!" En trollkarl lärde mig att blanda kort på Pågatågen. Katastrofkväll hos madde, spelade krona med en pumpa och myste framför grillen, men slutar med att man torkar spyor och bär tjejer till ambulansen. "Gooo mad, myye mad, mad i rättan tiiiiiiiiiiiiiiid". Nv-fest i Bromma igen, där jag träffade Bohman och där Birgit drog Montana-jokes.
Jensens böfhouse med Linus, oändligt mycket glass... Åkte in dit en gång till, men då åt vi trerätters och kollade på Borat på bio!! Fick världens gulligaste hälsning på radion. Fick en understa låda där det ligger en del saker från sexpartyt hos Diana! "men... om han tycker om grisarna, varför dödar han dom då?" Var på en riktigt trevligt fest ute hos Dennis bror i Källesjö, med vandrande is, sura tjejer och ett väldigt konstigt slut i förrådet. Skumberg i Ystad. Många skräckfilmer här hemma.. "HAN ÄR I VASKEN!!" Picnic på kyrkogården kl 12 på natten. Jag skaffade mig en näsflöjt. Blev bjuden på middag av Linus :) Åkte rullor nerför Bellevuebacken till skolan med Erika! :O Erika hjälpte mig också att ragga upp en kille i baren, som hade en STOR kompis! Madde slutade Nv1c och började Nv2c! :) Många wasserpipekvällar med Dingleberrie. "nu ska vi gå på pandajakt, vi kommer till en regnskog" ?! "Sara, jag är din morsa!" .. "vad beror egentligen bromsspår på?" Återförening med högstadiet-ganget! Kastade ägg med Madde o Stephanie. Var på fin middag hos Stephanie, vilket slutade med att vi sjöng nostalgi-låtar nere i stan med Axel & co! "dom går bara på bortamatcher o inga hemmamatcher! vet du varför? ...nä ingen vet, ingen vet!" Tjejmiddag hemma hos Sandra med god lasagne, vilket slutade med en snurrande mobil på badrumsgolvet hemma hos Tarlands. Fjortisfest i Bussjö med farliga drinkar. Stockholm, Tarzan, Maja & RHCP med Dingle!! Staffans trevliga 20-årsfest. "men han e rätt go ändå, ungefär som bullarna på snuggles." Pokerkväll hos Madde. "Kunskap, glädje o så lite Baileys!!" .. Lille lille julafton hos Tarlands, med inslaget choklad, handbojor och lekar. PTs överraskningsfest! "Pernilla, med dig vill jag cykla på tosselilla. (nej just det de gick inte)"
Året avslutades helt perfekt med tjejmiddag här, fest hos Tullberg och en döende panda. Nu ser jag fram emot 2007, fylla arton, Agia Napa och fler fler FLER intriger! Det har börjat bra över lovet ;)

   
   
   
   
   
   


We're all just dancers on the Devil's Dance Floor

Hahahhahahahah, här kommer några trevliga bilder från vår lilla julafton hos Tarlands! Enjoy!
   
   
   
 


tonårsskinn & fuskchampagne

  
  

Igår tog jag bussen till min bästa Erika och gjorde pannkakor. Jag gjorde en blogg till henne (http://kufiskt.blogg.se) och hon lärde mig plinka lite på gitarren. Haha, tror att jag kan! Sen kom vi på den geniala idén att dricka upp resterna från nyår och sitta som två fjortisar och bli fulla framför msn. Öppnade champagneflaskan, tog fram två snapsglas och lite julmust att skölja ner med. Satte på lite skön musik och satt och skrattade åt livet i några timmar. Pratade o camade med lite trevligt folk på msn, som också ville festa med oss. Erika bad mig gå och hämta cider en gång,  men det enda jag hittade var en katt. Deckade vid halv 3-tiden och i morse mådde jag som på sista bilden. Skrattade åt konstiga samtalsämnen igår och somnade framför Piff o Puff. När jag åkte hem var det riktigt fint vårväder, så nu ska jag ut o traska i det och ner till min kära vän Julia för att ta en kopp kaffe och gråta över livet!

elegant & bekant

HEEEJRÅDÅÅDÅD

hej mina vänner o alla som vi känner. hjär sitter ja i tomme totte lille och firar med champagnre. JA jsg vet att nya året kommit men vi kan väl fira ändå? Jag o Erika sitter här, har j'vilgt trevligt o döm oss inte för hårt. ibland gillar vi o inte känna igen oss själva. för bider från nyår, kolla http://aaua.pixbox.se, för så ser vi ut ikväll opcvkså!!! TJAARÅÅ!!!

Everybody's going to the party have a real good time

1 januari. jag måste ändra min klocka, nu ska hon stå på fem över sju. Lite ändring för detta året. Men jag kan fortfarande inte släppa gårdagen, jag försökte att inte ha stora förväntningar, men dom gick inte o stoppa. Jag skulle vara så fin i min nya klänning! Och det gjorde faktiskt ingenting alls att jag hade så höga förväntningar... För fan vad bra det blev, bästa nyår nånsin! Top 5 bästa dagarna i mitt liv skulle jag nästan tro.. :)

   Madde kom hit kvällen innan o vi gjorde ett jättefint snapshäfte som vi inte kunde skriva ut, dukade och gjorde i ordning. Hela sista dagen på året 2006 så hade vi ett strikt tidsschema att följa för att lyckas klara dagen. Tyvärr låg vi 2 timmar efter när vi ätit frukost, så vi fick hoppa vår tupplur 14.00. Erika kom och vi tre körde ner till min kusin, för hon skulle fixa håret på oss. Mwiwiwiiw redan då började jag komma i stämning. Däremot fick jag gå i orkan hem, så håret knysslade till sig igen, men det låg faktiskt helt ok när jag kom hem ändå. Mötte My, som jag inte sett sen förra nyår igen? Väntade på att dom andra två töserna skulle komma hem, sen började vi göra oss i ordning och fixa mat. 

   Snart kom resten av gästerna och när alla 11 var samlade så satte vi oss i uterummet med tända ljus och började på Erikas underbara förrätt :) Jeopardy-plingan slogs varm under kvällen, även om regeln att det skulle bli tyst aldrig slog in. Drack och åt gott och det tog inte lång tid innan folk började bli lite på lyset :) Vi SJÖNG och skrattade, spelade Tangera och lekte Chipong. Oj, kom på nu att jag aldrig smekte mitt bröst när vi drack alla vattenfall. vid halv 10 kom Erika och Sandra, och då var det dags att dra vidare! Jag, Emelie, Erika o Sandra i mors bil och resten i en taxi. Hos Tullberg väntade Philip med resten av mina små vänner (beer beer) och en massa annat kul folk! Det var nån utan tand som sprang runt och skrämde folk? Spelade fotbollsspel, lyssnade på byob... hmm.. ja, sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, man var överallt och ingenstans hela tiden. Träffade en massa gamla vänner och klasskompisar tydligen. Sen kom tolvslaget och Johan offrade sig att inviga år 2007 med mig :) Raketer, champagne, humöret på topp. Kunde inte bli bättre. Fick massa söta komplimanger under kvällen också och det gjorde mig jätteglad. Hm, jag tror jag hoppade över nån grind för det var stopp i toan enligt Stephanie. Ja,  idag har jag fått reda på att det hänt en himla massa som jag inte behöver nämna här, men vad vore inte det nya året utan lite intriget? Ooo det isar i kroppen när jag tänker på vad som kommer  hända detta året. Jag fyller 18, Agia Napa, ja det finns så mycket att se fram emot! 

   Nä efter en lång kväll som inte kändes mer än hälften så lång som den var, efter en perfekt fylla och perfekt sällskap så gick jag, Erika, Johan, Stephanie, Olsson och Björn (?) hemåt.... men vissa fastnade på vägen :D Till slut kom iallafall dom flesta av oss hem och sov gott. Vaknade tidigt och gick ut genom en ständigt roterande hall och satte mig o fnissade lite med Erika. Kände att ena kinden var jätteöm, Erika berättade att ja sagt att jag blivit slagen o sen kom jag på att det var Natti som slog mig! Haha why? Jo, jag fick reda på en heeeeel hel del idag. Imorgon tror jag att det är dags o skriva av sig lite i min dagbok.

Några mobilbilder innan resten av bilderna kommer upp!!!

  
   
  
  
  
  

Party favours on the floor and a
Half drunk bottle with a popcorn in it
Yesterday’s dress in a complete mess and a
Bruise on my arm, I don’t know where I got it
January 1st and it’s already clear:
It’s gonna be another happy year