you're still an asshole, but you're learning

Lite kort om min helg!

I fredags åkte jag till Elin Larsson för att återförenas med mina gamla vänner från västervång! Det var riktigt trevligt, har knappt träffat dom sen nian. Åt tacos, kollade på film och såg Idol. Snackade gamla minnen om Jytte, Västervång o Natti drog såklart  upp förträngda minnen från Änga, haha!  Becci försökte få undulaten o säga lammkött?

Lördagen åkte jag med Nathalie, Pernilla, mormor o morfar till Mossby kaffestuga! Har inte varit där sen jag var liten, så det var jättemysigt. Åt kakor, drack kolakola och nån apelsinjuice som blev killad under fötterna? Äpplena var dyra, 20 kr styck.

På kvällen hade Marcus och Johan fest. Madde kom hit, vi drack lite med folket och Mange kom också med sin syster! Har saknat honom. Rökte lite vattenpipa, umgicks, bytte mössor, sen gick  jag Madde o Mange ut o kastade lite ägg. Stephanie mötte oss vid Jysk, vi gick  hem igen och lagade jättegod tagliatelle med fiskpinnar! Sov gott den natten, ända till halv 7.

Söndag började med Maddes kladdiga krabbelurer och Idol-repris! Var en riktigt chill morgon, men när Madde stack blev det plötsligt jättejättestressigt. Efter många telefonsamtal och hembesök så kunde jag cykla ner till Tarlands med Dagboken. Telefonsamtalen tog slut när jag kom in till Nathalie. Satt och pratade med henne en stund, sen kom Pernilla och Staffan! Oj oj oj vad längesen jag träffade den mannen. Han är inte skallig längre och nästa fredag ska jag fira att han muckar :) Kollade på Dagboken (för sisådär femtonde gången) och bölade som aldrig förr. Jag Natha o Pernilla byggde upp ett stort berg med pappersnäsdukar, men Staffan var känslokall och fällde inte en tår.

Efter filmen blev det stress hem igen. Åt några supergoda och saftiga lussebullar, sen bar det av mot Malmö. Jag litade på att ödet skulle ta hand om mig den kvällen och visst gick det superbra. Hittade till KB från stationen och mötte Hannah o David i kön direkt. In, köpa superfin tröja, dricka lite öl och kolla på förbandet som var Tim Neu. Riktigt skön musik. Efter ett tag kom ÄNTLIGEN mina KOOKS ut på scenen!! Och om dom är bra på skivan, så är dom tusen gånger bättre live! Åååå, det var tok-bra. Lärde köpa några söta jönköpingare, blev skallad av alla dvärgar, dansade med en gubbe (jag lovar, 60+!), sen stod jag o Hannah utanför KB och väntade på David. På andra sidan stängslet stod jättemånga tjejer och SKREEEEK och panikslaget bad oss snällt att flytta oss! Vi förstod ingenting, men när vi vände oss om så gick alla bandmedlemmar förbi oss och satte sig i sin taxi 10 centimeter ifrån. Knackade på fönstret och Luke vinkade snällt åt mig. ÅÅÅÅ <3 The Kooks are out in the streets, ooh we're gonna steal your signs. Nej, den enda jag stal var Timo Räisänen som strax kommer pryda min vägg.
Fick skjuts till dörren i stort sett av Hannahs mamma och hennes italienske man. Perfekt!

Måndag var det öppet hus. Ja, 12 timmar i skolan var inte kul och jag var på rätt dåligt humör den dagen. Men Öyvind var rätt bra på att muntra upp mig, haha. "Hur böjer man en penis i bestämd form?"

Sen har det bara blivit helt sjukt mycket plugg och det bara fortsätter i en dryg vecka till. Men nästa fredag ska jag fira Staffans muck :) Och på fredag är det 1 december, på söndag är det julskyltning, om 12 dagar är det Red Hot Chili Peppers, 13 dagar till Lucia och om 22 dagar är det jullov. Jo, bland all blod svett och tårar finns det trots allt några ljuspunkter!!! NU ÄR KLOCKAN SNART MIDNATT !!!!

idag hade vi yrkesdag och jag fastnade på friskvården. nu har jag ännu större krav på mig i skolan. det är är helt omänskligt

       

say good-bye now and mean it forever

Snart sunkar vi vidare till Stockholm Globen !!!!
SARA GOES MORGONSUNKDINGLE GOES MORGONFRILL

Jag är verkligen glad att jag överlevt denna veckan. Prov, arbeten, lab raporter... Har varit omänskligt slit var dag i stort sett... Firade att denna veckans helvete var slut idag, med att tända en lykta i badrummet, tappa upp ett hett bad och äta glass med kaffesmak direkt ur paketet... Ohja, det var wooonderful.

Men det finns en del som roat mig under helvetesveckan också. Små videoklipp hos Jessica, powerwalk med Julia, Sten frågar oss vad bromsspår beror på, Erika frågar Sten vad den där spetsen man har i muffen heter, spränga brevlådor, Madde får mig att skratta o le hela tiden, jag vet var jag ska fira nyår och jag ska vara jättefin och om 4 minuter börjar Anders o Måns.

Lyssnar på sommarlåtar och tänker tillbaka... Snow, Heroine, Miss Murder, Shoot Charlie... Ni minns den natten vi sov under bar himmel i min trädgård? När vi inte somnade förrän det ljusnat? Eller när vi badade nakenbad i havet efter lite spontandrickande och beachvolleyboll? Ni minns väl den gången vi stod utanför fritidsbaren med var sitt wienerbröd och brände fötterna på marken, samtidigt som Elias o Frans spelade för oss? Den kvällen vi söp oss fulla under träden på Malmöfestivalen efter att ha stått längst fram på Tiger Lou? Gussnavafestivalen, full som Dingles kastrull och vår pinsamma mindmap? Midsommar får man inte heller glömma, eller studenten för den delen... Den där kvällen där livet lekte och inget kunde stoppa oss. Inte ens några polska snapsar för mycket. "I saw London,  I saw Paris, I saw Julias underpants". Eller den stekande dagen när vi låg och löste korsord och snorklade på en ö utanför Landskrona? Och ni minns väl då vi låg i skymningen och tjuvrökte på fotbollsplanen? Det där stället vi kallade Himalaya, där det inte fanns några problem i hela världen, inga besvär överhuvudtaget. Bara en värmande kvällsol, en klar himmel och två vänner.

Läste lite gamla dagboksinlägg nu och det är sjukt o läsa vad man tänkte för några månader sen. Jag trodde inte att jag varit kär så länge som jag faktiskt varit. Jag saknar sommaren jättemycket och jag är inte redo för vinter än...

Imorgon ska jag träffa gamla gänget från Västervång!!! Ska bli riktigt roligt! Jag tror inte att jag träffat dom på riktigt sen vi slutade nian? Oj, vad vi har mycket att prata om.

På lördag ska jag till Mossby kaffestuga med mormor, morfar och mina kusiner. På kvällen blir det nog fest här hemma.

Söndag blir det konsert. The kooks ska jag se på KB, men tyvärr är alla biljetter slutsålda till mina vänner, så det verkar som jag får gå själv...
wwf



















När blir det P3 igen?                 


HUJEDA MIG

Jag sitter fortfarande i skolan och har helt sjukt mycket o göra denna veckan. Är så jääävla stressad att det finns inte och jag vill inte ta tag i det! Nä idag ska jag göra tusen instuderingsfrågor, skriva ett arbete på 4 sidor o skriva en spökhistoria på engelska, samt göra en fysiklabb. Sen ska jag vila lite en helg, innan nästa veckas prov och inlämningar hamnar på samvetet. Ska inte sätta på datorn idag, så jag kan plugga i lugn o ro! Hmm, ja om jag skulle hinna med det så vore det iochförsig bra om jag hann träna idag också, vilket var alltför längesen nu....... Ge mig fredag....


läxor





















BILDER BILDER BILDER

SOMMAREN 2006

1.
 2.  3.
4.  5.  6.
7.  8.  9.

1. min spontana tatuering på malmöfestivalen röker erikas cigarett innan Tgr Lou
2. En söt gubbe som jag o Jessi träffade på stan! synd vi inte fick med hans ögon...och röst...
3. jag har köpt en svampbob som vi några minuter senare sög musten ur!
4. Sandra o Jessi gassar vid vakttornet!
5. Oj oj oj... Så klockren, men det var ändå inte bra för 5 öre...
6. Jag o Julia hade tråkigt,så vi grävde ner Cheese i sanden :)
7. Jessica o jag, lite slitna efter en hård dag på stranden.
8. Vi var tvungna o bära Jessicas cykel ända från Willy's för att hon glömt sina nycklar!! Dumbom
9. stranden stranden stranden... Lika underbart varje år.


HÖSTEN 2006

1.  2.  3.
4.  5.

1. Cheese ser ännu mer ut som en apa utan hår på huvet
2. Lite småäcklig bild när vi har lite deeptalk på Dennis toalett :)
3. HAHAHHAH, jag fick Julia o snusa för första gången! Denna bilden är tagen innan det gick åt helvete ;)
4. Tröstäter glass hos underbara Julia som alltid ställer upp
5. Julia passade också på å skippa morötterna :)



Sen denna är bara tvungen.. Efter att Jessica o Matilda gett mig en liten knuff på min 15-årsdag!!



Igår däremot var en mycket trevlig kväll... store-sara kom hit, vilket var alltför längesen. Vi spelade lite vattenflöjt med näspipa?!, åt lite kvällsmat och sunkade oss lite innan sunken själv kom. Jag, Sara o Dingle drog på oss var sin partyhatt (som förstörde vår hårdrocksimage), några golfbollar och så gav vi oss ner till västervång. Satt och smöga lite vattenpipa och lyssnade lite skön musik. Sen kom Dan, Andréa, Sword, Kim och Simone och joinade. "Luke, Im your father".. "Sara, jag är din morsa!".. Drack lite julmust och åt brända lussebullar. En tid senare så stack  folket till Gjuteriet,  men jag och Sara cyklade iväg till Janes lägenhet istället, där hela tjejgänget satt samlat. Kollade på en äkta tjejfilm "snygg, sexig, singel" och snackade skit. Det var  trevligt,  pratade gamla minnen från Änga och Västran och jag skrattade så jag kiknade :) Natti var tvungen att gå och spy på toaletten när det blev för mycket... Cyklade hem sen igen, till ett tänt och vidöppet hus  utan att någon var hemma. Marcus hade tydligen blivit lite för nitad.. :) Stigan kom lite senare och vi snackade lite.. "When a fat girl  falls in the woods.. Do the trees laugh?".. Snart kom även en askalas Marcus, men denna gången berättade han inte om första dejten med Marie, utan han diskuterade gärna hur Axrud hade pratat om mig och ville sova i min säng... Han är allt bra obehaglig.  Blev väl påmind om att jag hade frågat honom hur stor snopp han hade och att han gärna visade. Med händerna..

Väcktes 20 över 12 idag och skulle iväg 20 minuter senare. Men jag gjorde mig klar på rekordtid, sen körde jag, mor, far, mormor o morfar iväg till Ingelstorp för o fira farmor på hennes 85-årsdag! Träffade mina lites ådär lantigt fina släktingar, vilket jag inte gör var dag:) Martin o Daniel e för jävla härliga, tråkigt att Martin hade magkatarr... Mer mat till mig... Hem till farmor o äta hennes välkända Daimtårta och dricka lite kaffe. Alla pratade om hur dom inte kände igen mig, som vanligt. Jag vet inte, men jag blir alltid blyg när jag träffar den släkten... Åkte hem vid halv 4 igen, för vi skulle vidare på nytt kalas.

Nästa stopp var hos Marie! Har aldrig varit inne hos henne förr och träffade hennes familj för första gången... :) Det var lite läskigt att jag inte visste att min gamla lärare från Änga var Maries halvsyster och min gamla rival  var Marie moster till ?! Ystad är allt bra litet... Kan hade lagat jättegod thaimat och vi åt smält glass och chokladkaka med philadelphia? Riggade upp vattenpipan som Marie fick i  present och satt och snackade runt den lite... Trevligt folk var där och Marcus har verkligen fått söta svärföräldrar... :) När tjejerna kollade på smått och gulligt julpynt så gick jag ner till grabbarna och kollade på champion's league på deras nya HD-tv.

Hmm, skola imorgon igen och har fortfarande äckligt mycket o göra.. Borde läsa på engelska glosorna och skriva historian, men såklart får jag inte ork till det nu heller. Har massor o göra nu i veckan också, men... det är snart fredag!!

I want a boy with lips like morphine, knock me out every time they touch me.

Frallan är söt

Frallan

(jag har fått jättemånga roliga bilder och filmer från 2004, i somras och nyligen och det gjorde min dag!! lägger förmodligen upp några imorgon)

I wish you were beer

save water, drink beer
Oh,
What is the malted liquer?
What gets you drunker quicker?
What comes in bottles or in cans? BEER
Can't get enough of it, BEER
How we really love it, BEER
Makes me think I'm a man, BEER
I can kiss and hug it, BEER
But I'd rather chug it, BEER
Got my belly up to here, BEER
I could not refuse a BEER
I could really use a,
Beer, beer, beer.


HEY MAN, NOW YOU'RE REALLY LIVING !!

idag blev jag utskälld i skolan igen. för att jag sparkade en spindel. sen buggade vi och det var riktigt roligt. jag "skakade asset som fan" som jörgen uttryckte det :D Philip blev en frihetsgudinna med italiensk touch! Det gillade du vaaa Oskar.,...duuu... vi ska nog få ur dig lite godsaker...

det har varit jättekonstigt att se på tv ikväll!! först spelar min favorit i idol "lady in red" till sin sambo Sara?! Och sen på Hey baberiba så gjorde dom om Mora Träsks "Tigerjakt" till ...... PANDAJAKT ?!?!?!? Efter några öl så var det helt sjukt hysteriskt roligt !!! Jag var tvungen o ringa Julia o jag vet inte hur länge jag garvade åt det !!! "Nu ska vi gå på pandajakt... vi kommer till en regnskog..."

Gick nyss ut i uterummet och skulle röka vattenpipa med min bror men han eldade på bordet istället. En ganska redig låga faktiskt! hmm jo. Felicia åkte ur idol och jag sknar o öla med julia framför idol. jo, marcus, axrud, freddy o kale var rätt roliga också. Vi såg bortklippta scener från borat :) Dom tyckte att jag hade skitrolig humor, men jag fattade inte riktigt det roliga. "HO HOOO HOO SARA DÄR FICK DU TILL DET SARA !! DRICKA KAFFE SOM SYLT !!" .. va ?! Dom blev konstiga så jag gick in hit och söp med folk över msn som gamla goda tider... :D:D hahahhahahha. jo när jag såg på idol så kom jag fram till att det här är typ första gången jag haft möjlighet o bli riktigt kär. det var trist att det inte blev så :P

NÄÄÄÄEEE men om det fanns nån panda där ute ?! Det skulle isåfall vara Freddy, men han har flickvän : /
"Ok, istället för o göra en vattenpipa så kan vi rulla ihop en tidning. Sen kan vi mala ner Saras huvud till små små flisor.. Bara lite pulver. Sen lägger vi pulvret i tidningen så har vi en fet joint!! "

JAG HAR FÅTT MITT KLASSFOTO!!! det kommer nog här nedanför snart... Det blev ett rätt tråkigt klassfoto, men det är kul o kolla på för jag är så glad för alla ändå.. :):)

NV2C
nv2c

Näää nu ska jag ta å sova o se om jag kan drömma lika sköna drömmar som i eftermiddags! Eller nä vafan, palla sova, jag ska dricka lite till med Kale o dom o följa med dom ut, sen är det dags o sova...

Do what we want and we get it from you
Do what we like and we like what we do

en bit rosenkvarts, hänger runt min hals

Har varit helt sjukt sur idag, vet inte vad det är frågan om? Har fått utbrott över småsaker och stuckit folk med pennor och sparkat ner vissa, men känner att jag tyglat mig själv nu när jag kommit hem... :) Eller rättare sagt när jag och Elin cyklade ner i stan efter skolan. Det ver beckmörkt och någon satt och spelade julmusik! Åååå nu börjar julkänslorna komma! :) Dags att börja köpa julklappar, jag tror att jag kommer lägga ner rätt mycket pengar på det i år.

På lördag ska jag träffa Sara för första gången på länge! och Dingle! Ska smoega wasserpipe och sen kanske till Jessica, som tagit över sin systers lägenhet? Upp till Saimon och ta några drinkar kanske? Jag gillar det huset :)

Imorgon kanske jag ska festa med Marcus o hans vänner.  Hade varit kul, tror inte jag har suttit o druckit med dom på riktigt nån gång... :)

och på söndag blir det först kalas hos Marie, sen kalas hos farmor! Kommer nog bli en bra helg!

Anders o Måns är bara för bra!
anders&måns


var gång jag ser dig vill jag springa iväg, försvinna iväg

Ja, vad kan man säga om senaste dagarna. Jag är tröttare än nånsin, stressad, magont, ångest. Verkar inte alls vara ensam om dom känslorna heller! Har helt cp-mycket i skolan nu, så längtar bara helt sjukt mycket till jullov nu. Eller iallafall till på fredag! Men innan dess ska jag skriva en engelskhistoria, annan engelskläxa, skriva ett arbete i etik... Historian får jag nog spara till helgen och sen är det glosor på måndag och arbeten och feta prov den veckan också. Men sen tror jag TACKA GUD att det är lugnt en vecka! Jag vill inte ha utvecklingssamtal heller!

Igår kväll kom Erika hit och tvingade mig o räkna lite matte. Det hjälpte tyvärr inte till provet idag, gick skitdåligt. Kollade på Grey's Atanomy för typ första gången, tröstade oss med lite choklad o chibbe! Kollade på lite skrämmande bilddagböcker och låg och pratade om det mesta i sängarna innan vi somnade.

Malin kom hit i morse och räknade lite till matte med oss. Usch, gick upp senare än tänkt och fick springa till matteprovet, vilket jag inte alls var sugen på! Annars flöt skoldagen på rätt bra. Det var god mat, MADDE HAR BÖRJAT IGEN (så jävla kul!!) och har bara varit på bra humör. Madde följde med hem efter skolan, för hennes pappa skulle komma 1½ timme senare. Snackade en massa och jag har verkligen saknat det, saknat henne... :) Jag är verkligen glad att hon ska ta studenten med oss!

Ikväll ska jag skriva engelska och sen se ifall jag orkar vara vaken så jag kan pallra mig iväg till Sandra och träffa hon o Jessi. OC ikväll!!! (jag har iofs redan sett alla avsnitten, förutom dom 3 första på säsong 4 som anton tydligen har på datorn nu!!! ja tack!!!)

hjärta


Hot hot heat - Oh, goddamnit
Frou Frou - Holding out for a hero
Neutral Milk Hotel - Two-headed boy

You... Just like heaven

"Show me how you do that trick
The one that makes me scream" she said
"The one that makes me laugh" she said
And threw her arms around my neck
"Show me how you do it
And I promise you I promise that
I'll run away with you
I'll run away with you"
Spinning on that dizzy edge
I kissed her face and kissed her head
And dreamed of all the different ways I had
To make her glow
"Why are you so far away?" she said
"Why won't you ever know that I'm in love with you
That I'm in love with you"

Fars dag

Kom hem från mormor och morfar för en stund sen, har varit där och firat far och morfar! Det brukar vara rätt drygt med släktträff, men det var faktiskt mycket trevligare än vanligt. Ellen var ju där, hon har blivit så stor nu... Man kan bara sitta och kolla på barn hur länge som helst, dom fångar verkligen allas uppmärksamhet :)
Man märker att morfar börjar bli gammal... Han är rätt förvirrad, gick fram och berättade för "Sara" hur hon skulle sätta på locket, skrattar med oss när vi skrattar åt honom, men han är bara för söt... :) "Morfar var har du fått lådan ifrån?"
Johan blev lite ledsen... Hahahhaha, jag och Marcus såg att det fanns bilder uppsatta på alla barnbarnen, till och med ett nytt foto på Ellen, men Johan fattades. Hahahahahahha!! "åå, det var därför dom glömde mig på morfars 80-årsdag".. "ja, dom har satt upp bilden när vi sitter på båten, men ditt huvud är bortklippt!"
Far var lika glad som vanligt. "ellen...ellen... när jag var liten så brukade det komma in en person till oss... vet du vad han hette".. alla andra: "ÅÅÅH NEEEEJ".... "Kurre Kaniiiiiiin!!!!!!" :D
Jag måste börja skriva upp dagens feltoklning av min pappa. Han hör verkligen jättedåligt.

"Har du köpt ny jacka?"
"ja, på Boston"
"Har du fått den?"
"Nej, jag har köpt den på Boston!!"
"Jahaaa! På posten!"

"Var ska du?"
"Till Sjöris"
"...sjyylis...?"
"nej, sjöris!!"
"Jaha, sjö-gris!"
"nej jag ska till elin!"
"men varför sa du inte det från början?"

morfar kommer med en staty av en gammal gubbe med lång skägg å käpp.
"E det Gandalf?"
"Jaa, det är nog Gandhi..."

Nä, snart så ska vi ha fest med Anderssons och jag o mina bördor ska sypa Bertil under bordet. Eller kanske Eva, så att vi kan spela twister med henne sen :D Hahaha, jag ser fram emot det!!! Jag o Marcus ska nog ha en feeeeeeedefest här snart också. Förfest, sen ut nånstans och efterfest. Äntligen har han accepterat att jag dricker :) Kan inte vänta till vi ska festa till Globen!

     

You're just somebody that I used to know

Jag har varit konstant ledsen i 3 veckor nu, jag tror inte på kärlek och nåt som har med det å göra, jag vill bara spotta alla lyckliga par i huvudet och frustrationen växer för varje minut. Har inte kunnat koncentrera mig, är efter i skolan, försöker ta tag i det men jag orkar bara inte. Men det är slut med det, från och med idag så skiter jag i allt som har med kärlek o göra och nu ska jag bara ta hand om mig själv o mina vänner. Nä jag känner mig bara så jävla hjärntvättad och manipulerad och jag tror inte på något som någon säger till mig längre... Eller har sagt.

Everyone loves you
Nobody cares
An awful collection
Of enemies and friends
Congratulations to you
With no regrets
I'm tired of the old shit
Let the new shit begin

The Master Has Come Back

Javisst är det så!! Vår allas kära Maddeklen, Maddeheftig & Maggan kommer tillbaka till Nv2c! Jag lovar att hon har varit saknad!
    
 

Ja, nu har jag varit å hämtat mina saker hos Diana. Det var kul å se allt, tills jag såg lappen där det stod att vissa saker var försenade... och att dom kommer skickas hem direkt med posten! Ouu noou, "sara vad är det här"? Tog med mig spanska flugan till skolan idag, smög ner det i Albins dricka, men sen var anton tråkig och berättade det för honom. Testade på flera försökskaniner, men det verkade inte fungera så bra... Trist! Nu är andra halvan kvar till Juliante!

Igår var jag och Snease hos Tarlands o klippte oss... Det var längesen man såg Natha, tyvärr fick jag inte träffa Mukk som var hemma från Spanien! Fick reda på vad hon lyckats med på hennes korta visit här hemma. Ja, visst är det en merit att ha strulat med Tore i FCZ?! Jag ska be om hans nummer, så ska jag festa med han å Gynning på Spy Bar om jag besöker Stockholm nån gång!

Ikväll har jag varit o sunkat hos Jessica. Kollade Idol och var på jättebra humör. Tjejerna (utom Stephanie) samlade o garvade som aldrig förr. Hade högläsning i Jessicas rum. Fan, jag  hoppas att jag kommer få lite såna historier att berätta för barnbarnen! Jessica lärde mig ansiktsmassage, men jag tror faktiskt att jag har för stora och klumpiga händer för det. Det är lättare o hålla på med fötter och ryggar och sånt. Sen är det ju lite obehagligt å lukta ostbåge också. Skickade massa bilder och filmer från Jessis mobil till Julias och förhoppningsvis kan vi lägga in dom på datorn imorgon! Filmer från Malmöfestivalen, katastrofkväll hos Julia, stranden i somras, fjärde ölen på fjärde hålet... So all the memories fade and the days go by!

Imorgon har jag lovat mig själv o plugga lite o jobba ikapp i skolan. Känner mig back i det mesta. Men på kvällen är Julia ensam hemma, så det blir nog å sticka dit o om det tillåts kanske sitta å öla lite där... Ja, det ska jag göra ifall jag känner mig värd det och lyckats öppna böckerna! Då ska jag bränna en skiva, så kan vi sitta och tråna efter pandor och leka chip. Fan vad alla har hittat nån nu, förresten. Anton och Martina, Dingle och Andréa, Tokken och AL, Roy och Jannie?! Helt fel tajming o vara olyckligt kär på! The truth is: I miss you so. And I'm tired. I should not have let you go. Nä, jag får ta tag i mig själv å vara lite realistisk. Sandra har påpekat hur självdestruktiv jag är och jag håller verkligen med. Ska släppa allt nu och så ska jag o mina singelkompisar ut o ragga upp några pandor. Tror att det är precis vad jag skulle behöva!

Jag tror förresten att jag ska döpa om mig. Min farmor släktforskat och hon kom fram till att vårt ättnamn är Lejon. Sara Lejon, hur låter det?

cookie

youth's like diamonds in the sun, and diamonds are forever

I remember little things, you hardly ever do,
Tell me why, I don't know why it's over,
I remember shooting stars, the walk we took that night,
I hope your wish came true, mine betrayed me.

summer is magic

Helt död idag. Pluggade när jag kom hem från skolan, sov några timmar, pluggade lite till. Fotade lite med skolans kamera, orkar inte framkalla bilder i 3 timmar imorgon bitti... Sa att jag önskade mig en systemkamera i julklapp, ni tror inte att vi redan har en?! OJoj det kommer gå en del pengar till rullar, för här ska det fotograferas. Imorgon ska jag o Julia cykla o hämta våra saker... AAA och på fredag får vi förhoppningsvis pröva minst en av sakerna! Om vi inte hittar nåt annat, blir det väl o sitta å öla hos Julia som vanligt! Det är aldrig fel :D

Nu ska jag ner o sola & drömma bort mig till juni, juli, augusti! Därefter är det OC som står på schemat! AAA, jag ska se första avsnittet på säsong 4 hos Anton snart!!!

tiny salmons chasing that impossible dream

dom är faktiskt rätt bra ibland ♥
FÖRÄLDRARNA NILSSON

Det har inte blivit pluggande som det var tänkt. Jag ska ta itu med det... Imorgon... Har istället meckat lite i förrådet med far. Fixade min cykel, allt var fel typ. Lagade punka i hjulet, löst styre, löst hjul, söndrig lampa, lös pakethållare... Sparade grova pengar och på köpet fick jag en hundring! Mhmm inte helt fel, funderar på att lägga undan den till resan, men sen tänker jag.... Njaaa... Kanske borde börja med läxan nu. Åååå jag förstår ju inte ens Rolandssången, hur ska jag kunna beskriva personerna i den då?!

Tjenixen!

shut up and smile

all we need is some ice cream and a hug
60388-79


Fast vädret är piss och jag har kommit fram till att det inte alls är mysigt med vinterjacka och halsduk, så har det varit en bra dag :) Har tränat för första gången på en månad, sovit två timmar på hålan och druckit massa kaffe. Jag har kommit fram till att jag ska bli blond igen, men får se om jag väntar till efter vinter.
Det var en utvecklingsstörd som vann 80.000 kr på tv idag, men jag tror inte att hon förstod det. Vann på den helt sjukaste gissningen också, kan man heta Lia?
Nu väntar svenska, etik, träningsdagbok och en kopp kaffe som lugnar mig i kylan och stressen. Ska kanske fika med Tokken sen om man hinner! AAA har inte träffat honom sen han fick flickvän!!! (varför ska alla hitta någon just nu?) Imorgon ska jag träffa Kristina!!!

all we need is love and beer

if you're a bird, I'm a bird

Nu ska jag till Sandra och se The notebook och gråta lite med henne.
bitch

My wife is dead? ... HIGH FIVE!

igår väckte mina föräldrar mig kl 12, för vi skulle ha gäster halv ett. Pallen... Erika ringde mig. Jag frågade ifall hon ville med å kolla på bio och det var precis därför hon ringde mig! Så det blev å gå upp o hälsa på mormor, morfar och farmor. Var inte alls på humör när vi satt och åt, tyckte bara att alla var så töntigt inställsamma. Kalkonen var god dock.

Lite senare när hela släkten satt o spelade gurka, kom Erika och Linus. Vi, Marcus o Stigan körde in till Malmö. Hämtade först Marie, sen körde vi vidare till Jensen's! Bio + middag = 174 kr. Riktigt bra, jag köpte vitlöksbröd till förrätt, åt fransyska med pommes och bernaiesås till huvudrätt och chokladmousse till efterrätt! Efter det var jag riktigt mätt! Underbart mätt. Marie o Marcus är så söta å lyssna på... Ibland.

Efter efterrätten gick sex fulla magar vidare till biosalongen. Det var ett himla problem med å få platser bredvid varandra, men till slut kunde jag och Erika iallafall sitta bredvid varann! Hamnade bredvid två trevliga grabbar som började diskutera The Rose och Westlife med oss. Riktigt sjysta, vi fick en hel popcorn av dom :D När hela salongen var fullsatt, så började filmen vi väntat på... BORAT!! :D:D Aaa den var helt sjukt rolig! Hela salongen satt å garvade och applåderade.

BORAT
Gipsy! Give me your tears! If you will not give them to me, I will take them from you!


Jag, Marcus, Erika o Linus åkte hem till Ystad igen. Garvade lite till åt filmen i baksätet. Erika följde med mig hem och vi duschade och gick å la oss två timmar senare. Somnade vid två-tiden. Upp igen kl 8! Först skoldagen efter lovet! Jag vill inte :/

Min cykel har punka, så vi fick för oss att vi skulle åka rullor till skolan. Det gick faktiskt rätt bra, fastän det var evigheter sen jag åkte det! Nerför Bellevuebacken till och med :) Kom rätt svettiga och utmattade till skolan. Historia... Engelska... Filosofi... Pissdag i skolan. Var bara så ledsen på allting. Ska till Sandra snart, så då kan vi gråta lite tillsammans :)

Borde plugga, har ett arbete som jag inte påbörjat som ska vara klart till idag. Två saker till onsdag. Träningsdagbok som jag måste ljuga ihop typ 5 veckor nu. AAAA jag orkar bara inte ta itu med det!

She better be someone special
She better be more in love than me
And if I was your brightest hour
she is now, as far as I can see

I'd rather be working for a pay check, than waiting to win the lottery


Idag vaknade jag kl 8 av vattenbrist. Riktigt cp-jobbigt, klunkade i mig några liter vatten och somnade sen gott igen. Vaknade lite emellanåt men det blev väl att jag gick upp vid 11-tiden. Men klockan snurrade så mycket, så den kunde lika gärna stå uppåner på.. 11? Iallafall, efter lite tjat på töserna så kom först Julia hit. Natti kom därefter, Therese, Stephanie och sen kom Lovisa. Började planera lite resor i sommar, Cypern låter mest frestande just nu! Nu blir det väl bara å börja spara pengar också...


Efter att alla hade gått så bar det iväg hem till Linus. Han hade varit å handlat mat och när jag kom så började han steka kött med pommes, grönsakswok och hemmagjord bernaisås... :) Man kände sig verkligen uppassad! Smakade av hans verk tillsammans med en stor souvenir från ÖLand och det var bara perfekt. (JAG SPELAR NÄSFLÖJT) ...Sen var det dags... Jag har inte sett fram emot denna stunden,  men jag visste att den var tvungen å komma nån gång... NÅN gång måste vara första gången man ser Star Wars. Blev dock inte att jag såg hela, somnade några delar under filmen. Åt massa glass sen, med marabou daim och annat gott. Det gjorde mig piggare. Efter filmen var det dags å bege sig ut i kylan också. Jag har kommit fram till att jag INTE är beredd på vinter!! Snälla ge mig sommar och Landskrona igen! Solnedgångar och nakenbad i havet på natten! Sova under bar himmel och bara dra hem till Julia och sitta å öla till våra låtar! Lite lyssna på "zlatan-låten" i bikini utanför proppfulla Fritidsbaren! Lite sandiga wienerbröd och pandor! 7 månader kvar...

   
So long sweet summer
I fell into you
Now you're gracefully falling away



DENNA BILDEN HAR JAG MEST MED FÖR ATT DEN ÄR SÅ SJUKT SÖT OCH ROLIG :D

kusinerna

ett riktigt cola light moment!

aao. vad har hänt på sistone. i förrgår vaknade jag sent efter en helt suverän konsert kvällen innan. cyklade upp till stephanie en stund och umgicks med henne, madde ask och julia! satt och pratade och lyssnade på en supergammal skiva, brings me back to the old days. kalaspuffarna kom igen, good charlotte osv.. :)

Him igen och Julia kom o hälsade på. Låg o garvade åt söta bebisar på AFV. Hon stack hem och en stund senare kom Petter och hälsade på. Vänner på prov var det och det funkade väl rätt bra. Gick ner i stan och handlade cola och pistagenydder. Hem och kolla på MTV Music Awards. MM hmm, det hade inte varit fel o vara där med anton o dom och se The Killers. Vid halv 12-tiden fick han den geniala idén att vi skulle ner till kyrkogården och ha picnic där på 12-slaget. Sant som det var sagt, vi begav oss ner med min rangliga cykel, en filt och clementiner och vindruvor. Det blev inte så bra ändå, det var inte alls läskigt och det var svinigt kallt ute.

Ja på natten sov man gott? O igår sunkade jag mig bara halva dan och följde Petter till bussen. Cyklade ner till Julia och kollade lite filmer på datorn och hon plattade håret på mig och pillade med det... Jag sa att jag behövde klippa mig och sen kom vi på... Hon går ju frisör! Så det blev å sätta sig på en stol (eller en annan när den första gick sönder) i badrummet,  invirad i ett påslakan. AA, det var rätt läskigt, fast kul :D Hon var duktig.
Cyklade hem till mig sen och åt o så. Sminkade Marcus till "en perfekt Michael Myers"! ;)
Vidare ner till Julia igen ("bojor, klovar... det är samma sak, som potatis och pantofflor"), där vi började förfesta. Hon, jag o ölen. Kollade lite Idol, lyssnade lite musik, poppade lite popcorn. Riktigt chill. Sen joinade även Therese! Låg och sunkade vidare lite och sen kom Jessica! Åå så längesen jag träffade henne. Vi hade mycket trevligt vi 4, sen skulle vi gå å möta Henke, Ralle, Anton o Albin vid Västrans parkering. Cyklade vidare ner till Sensation! Johan ville inte släppa in mig för att jag fattades en tia. Surt. Råkade försöka ta in Julias öl också, vilket påminner om att jag är skyldig henne. Till slut fick jag låna pengar av Maries kompis! Lämnade mina vänner som stack vidare till Starshine och gick in å shaka asset på dansgolvet lite. Inte mycket folk alls, men jag hade lika roligt för det :) Snart kom några småpojkar och joinade mig och rökmaskinen. En jävla jobbig kille med konstig mask "ööhh du e 87a och jag gillar ditt ass". Johan Eliasson och Marie å dom joinade också sen, tills HAHAHAHAa just det!! Brandlarmet gick! Hela jävla brandkåren kom, men det brann inte? o det var kallt ute. "Ajajaj min palestinasjal!" Till slut fick jag gå in o hämta jacka och väska. Cyklade vidare till Starshine där jag träffade mina vänner. Fick låna pengar av Albin till en jävla go wienare med ketchup! Julia o Anton klickade med sina "snygga skor" :D (mina är så mycket finare!!).. Det var nån rosa band-snubbe som jag berömde också? aah sen gick jag Julia o Anton hemåt. Jovisst berättade vi både det ena och det andra... Vilken tur att vi skulle ta resten nyktra! Hade ändå varit svårt å förklara :) Hem o sooova. Drömde massa skumma drömmar om Petters hund? Jag hade fyra stycken minus? O jag drack yoggi med Erika i ett köpcentra? Hmm jag måste börja skriva drömdagbok.

Snart kommer töserna hit, så ska vi bestämma lite resor o sååååe. Sunka lite. Sen ikväll ska jag till Linus! Äta middag o så...  :)

dumdudaadadum da daa lala dej, julia?

JOHNOSSI

igår var det dags igen. det skulle bli en repris från i vintras på mejeriet med kristian anttila och johnossi. jag åkte till malin i sjöbo vid 4-tiden, tog typ 10 minuter att gå till hennes nya hus. dom värsta 10 minutrarna ever! frös så jag höll på att dö, la mig ner på värmegolvet och började nästan gråta is så mycket jag frös. men fan vilket fint hus dom har fått! tog ett par mackor och värmde oss lite, sen var det dags att dra sig iväg igen. Jag, Malin och Erika tog bussen till Lund, där vi gick och åt thaimat. Mmm, nudlar tröttnar man aldrig på.

Det var fortfarande lång tid kvar till insläpp, så vi gick på espresso house. Tog en god caffe latte som satt där den skulle! Satt och myste där lite bland gulliga par och ensamma människor... Tills hon blev 8 och vi tänkte att vi kunde gå nu så kom vi direkt in.

Kom till Mejeriet vid kvart över 8, men dom hade fortfarande inte insläpp. Så fick stå i kylan rätt länge innan vi kom in, drygt. Men sen fick vi sköna platser på balkongen. Lite VIP, som Elin uttryckte det. Det gick bra att sitta eller stå där under första förbandet (som var jättetråkiga!!) och de tre kvartarna vi fick vänta på att nästa förband skulle spela. Men när Anttila började spela så kunde jag inte längre så still uppe på balkongen med Anton, Viktor o Elin, så jag rusade ner till Malin o Erika och alla andra galningar som hoppade runt och dansade o sjöng. Riiiiiktigt roligt !!! (och nej, jag är ingen jävla juckande blatte)

Efter Anttila så var det lång väntan igen, så jag och Erika bestämde oss för å ragga lite i baren. Det är nog det enda positiva med å vara singel, men kan flörta okontrollerat! ;) Det tog lång tid o hitta nån snygging där, och dom som väl såg bra ut var bara konstiga. Men snart så hittade jag mitt offer :) Dock så råkade jag som vanligt ut för alla konstiga kommentarer?! "e det hela kitet eller?".. "eeh,  jag ska sova hos min kompis bara runt hörnan.."... Nämen okej, vi ses längst fram!! Hahah

Så började äntligen Johnossi, typ halv 12 ?! Dansade som galningar, en kille lärde oss vår nya "höga" dans, men sen somnade han på någons axel. Träffade mitt ragg igen, och hans kompisar som var mycket längre än honom, precis som han berättat. En 2.20 kille, som säkert var en meter bred. Riktigt jobbig å få bort. "ooh, e det fina flickan?"... SLÄPP! Nä Johnossi var också riktigt sköna och fan vilken bra kväll vi hade det.

Fick skjuts av Viktors mamma till Sjöbo. 5 pers i baksätet, stimmade o tjoade :) Anton satt och skulle memorera ett trumkomp från en av Johnossis låtar? Jag och Anton blev hämtade av min mamma i sjöbo. Min mamma drev med mig för jag kom med lite dumma kommentarer. "Varför har dom sprejat över halva skyltarna?" "men ååååååååååh Sara, tänk snabbt!"

Hem och sova. Sov till 1 idag o de... de e naajs.


GLAD

SÅ HÄR GLAD VAR JAG IGÅR

once a failure, always a retard

varför är min gräsmatta vit?

det var riktigt ruskigt höstväder igår. fick jag känna på när jag cyklade runt i hela ystad, först ner i stan och hämta johnossi-biljetten och göra lite andra ärenden, sen ta ut pengar och upp mot julia. Fick en liten paus där, sen körde vi upp till Diana för å lämna pengar för våra produkter som kommer på torsdag eller fredag... :)

Till Julia sen igen. Låg och pratade länge. Cyklade vidare ner i stan och träffade herr Boström!! Åå det var alltför längesen. Första gången jag var i hans mammas nya lägenhet, hur mysigt som helst. Det var längesen man såg Måns o Ronny :) Jojade lite, kollade TV, tog en pommes och snackade skit. Sen skulle han tillbaka till Dalby, så det blev å cykla hem igen.

Kollade en runda på vinden. Gamla saker jag skrivit när jag var liten, skolsaker o så. helt sjukt roligt. Här kommer en dikt som jag hängt upp på väggen nu:

VARFÖR SKA MAN VARA BRA?
Varför ska man halsband ha
Varför är det bra?
Varför ska man fin va
Svara mig idag

Sen var det andra historier, som Trollgubben, Prinsen och Lilla Nallen och hans bror :D wiwiiwiw. Hittade en gammal skolkatalog också från ettan. AAH AAH AAH, hittade flera stycken från klassen och äldre kompisar i den... :) Riktigt roligt. Den bästa av alla var nog trots allt... Saimon. HAHAHAHHAH
Marcus hade lagat svinigt goda piroger. Hahahha, Julia ringer och jag ska just bita på en minitomat. SPLASH, allt innehåll fanns plötsligt på Maries rygg!!! Hon blev sur, men jag bara skrattade åt henne... :)
Snart kom Sandra och Julia också och kollade skolkatalog. Därefter kom Tokken och sen Dennis. Lyssnade på musik och åt godis medan Marcus Marie o Kale hyrde skräckfilmer!
Alla 8 samlades i storarummet och första filmen var "One missed call 2". Ok, jag brukar inte bli rädd av skräckfilmer men den här var rätt skrämmande.. "Jag har alltid sagt att asiater är viga, men det här är väl lite å ta i!!" .. "HAN ÄR I VASKEN!"..  Sen såg vi Halloween och den var lite mer lagom läskig för min smak. Förutom när det ringde på dörren kl halv 12. Fick reda på sen att det bara var Bertil som skulle prata med min mamma. Så när Marcus frågade vem som pratade där uppe vid 1-tiden så sa jag bara att det var nog mor och Bertil. Fick sen reda på att han bara var här i tio minuter och att mor gick å la sig när han gått?! CREEPY !!!

vaknar idag av att marie VRÅLAR : MAAAAARCUUUS, DET SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAR!!!.. trodde jag drömde och somnade om igen, sen vaknade jag upp med vita buskar utanför fönstret... Jag vet inte riktigt om det är mysigt med snö just nu eller om det faktiskt kunde kommit lite senare... Har inte ens handlat vantar!!!

Ikväll blir det nostalgi o Johnossi!!! Ska bli tokroligt.

Johnossi