dadaism aka ordbajs

jaha... då sitter jag här igen... vilse... i min egen lilla trädgård... eller snarare framför fronter i skolan..

men än sålänge har jag inte fått panik av att vara tillbaka! schemat är chill, de läxor vi fått än så länge är avklarade och det är riktigt skönt att träningen kommit igång igen. förutom att jag sitter och åmar över värsta träningsvärken ever! Jag ska sticka o köpa handikapptoalett efter skolan, annars kommer jag aldrig kunna utföra mina behov. Kanske pissa i en flaska...

Och idag gjorde jag ett underbart köp! Legenden Alice Cooper kommer till LUND (?!) i november och biljetten ligger och myser i skåpet! (överskåp of course) Det kanske inte är någon stor idol, men ska bli riktigt häftigt o se. Och såklart så har vi projektdag dagen efter så det lär bli en wild wild helnatt i rock'n'rollens anda!

Dagens andra bästa var nog att vakna upp i mitt nya, äntligen färdigmålade rum! sängen är inne, tv är inne.. fortfarande mycket o göra, men det tar vi efter hand... idag är en bra dag.

dagen efter 23 augusti

image360
för jag är aaaaaaaarton, för jag är aaaaaaaarton!!!


min födelsedag landade så bra på första dagen i skolan. som vanligt roar sig lärarna i vårt arbetslag med att dra ut oss på tråkiga utflykter och muséer. men lämpligt nog så lokaliserade sig den årliga utflykten i Malmö detta läsår! och alla som var arton kunde stanna kvar på Malmöfestivalen när dagen var slut, utan intyg från föräldrar! Min första rättighet som myndig!

Så ja, det blev en runda om Bo01 i faktiskt jättemysigt mulet väder. Sorgligt nog så är allt som inte är regn bra väder nu. Vidare in till stan, strosa lite i affärer med Sjöris (vi älskar att strosa) och fika på Espresso. Mat på Subway och sen följde Elin och Paulina med mig och tog min första öl ute på krogen! Dom 50 godaste kronorna på länge. Stack till mölleplatsen och fortsatte drickandet. Välmåendet steg högre och högre och snart så hade jag mött Jessica och Therese, som drog runt mig i min regnkappa ett bra tag genom buskar och ja gudvetvar vi befann oss. Jag sjöng och hade inte den blekaste om vi var. Kvällen avslutades med att jag raggade upp massa gratismat på gågatan och sjöng och dansade till Mando diao. Och sjöng Ted Gärdestad på tåget. Vilken lyckad födelsedag... :) verkligen

åter tillbaks till de gamla rutinerna

ikväll är det första träningen efter olyckan. fasar för hur stämningen kommer vara. har själv en ganska dålig period nu, det var längesen jag behövde gå upp och väcka mor mitt i natten bara för en kram. men ärligt talat så är det någonting magiskt med en mors tröstande famn. petrit har gjort en låt om det som hänt och det är en plåga att lyssna på. har försökt förtränga hela sommaren och det har väl gått ganska bra, men det kommer ifatt en till slut. speciellt nu när rutinerna börjar komma tillbaka, vi ska på bornholmsläger och mörkret faller tidigare och tidigare för var dag som går. ja, nu är sommaren förbi. höst. jag hatar höst. men jag tror det kommer gå bra ikväll trots allt. Alla laget har väldigt starka karaktärer och vi har fått en fin gemenskap på senaste. Får hoppas att den håller i sig nu om inte blir ännu starkare. det kommer gå bra. vet att du är i slingan ikväll och peppar oss. det kommer gå bra! men du ska veta att du fortfarande dagligen dyker upp i mitt huvud. blir myndig i övermorgon och du kan inte följa med på krogen som du lovat. Andreja - må vi aldrig glömma detta namn. 20 bast och ditt öde var redan skrivet  v


image359


Neeeeee.... Jassu? (Jaaaaaaa.... Hej?)

agia napa

alltså Cypern.. Cyppe, Agia Napa, det bakvända landet som på en vecka gjorde hela min sommar. En helt sjuk resa på sydligare breddgrader, med 7 peppade damer, under lika många nätter i tropisk värme. Vi fick vara med om otroligt mycket under dessa få dagar. Däribland en svensexa, lapdance av en kille i tajta shorts, snorkling i Medelhavet, parachuting, mutantspindlar och pelikaner, många odrägliga fyllor på grabbarna grus och strippålarna på black Hawk & såklart stekande SOL SOL SOL och pool pool pool! Stranden blev det två dagar också. Julia fyllde arton, vilket vi firade med en jävla fest och utekväll. Men det bästa jag gjorde var trots allt att hoppa Bungeejump naken! 60 meter upp i luften, vilken adrenalinkick!! Det hade tagit år att skriva upp allt vi gjort och varit med om, så jag hänvisar er hellre till kommande bilder. Dom får ge en snabb resumé av hur vi har tillbringat vår senaste vecka!



      
     
   
   
   

let's get drunk and freaking flyyy!

vad sa du, 5 månader kvar? det kommer gå sjukt snabbt.
5 dagar? oj, tänk när vi pratade om att det var månader kvar! ..
.. nej, nu är det alltså fem TIMMAR tills jag lämnar Ystad!


jag tror att tiden spelar mig ett spratt.
packad och klar, frukosten ligger redo och väntar på mig i kylskåpet, benen är rakade och jag är fit for fight! Ja, nu kommer det vi har väntat på så länge. 35 graders värme, håriga greker, kraschade hotellrum och iskall beeer. det här kan inte gå snett.

nu ska jag försöka sova, för sen kommer det inte bli något gå och lägga sig självmant på många nätter framöver... galet. GALET I tell ya!


pollenchock och stjärnfall över Ystad

nä men jag ville väl bara poängtera att

JÄVLA CP-JOBB är avklarat! alltså sommarlov på riktigt nu, man kan festa på vardagar utan städångest!
sommaren har kommit och jag har legat och bränt mig på playan hela dagen!
morgondagen kommer spenderas i dalby stenbrott med ännu mer sol

och om FEM FUCKING DAGAR så har jag redan varit kalas i cirkus 10 timmar i cypern!

på fredag drar vi!!!!!!!!!!!!!!

image339
nu är jag peppeppepepeppepp!