before you go, can you read my mind?

Tack och lov så har jag mått bättre idag, för igår låg jag sängliggandes med en spann bredvid sängen hela dan. Fick kollat en hel del på Lost, men det blev himla långtråkigt efter ett tag och ja har varit så rastlös. Men idag så har jag mirakulöst nog blivit nästan frisk, så jag lyckades komma på Pernillas överraskningsfest :) Hade inte velat missa hennes min för allt i världen, det var sjukt kul att överraska henne på hennes artonårsdag. Kan inte komma på någon som förtjänat en så fin fest och så många fina presenter mer än min kära kusin. Jag Shabi och några andra i Nv3c köpte ett "party-kit" till henne, som jag nog tror kommer uppskattas.
Eftersom jag knarkat alvedon hela dan så blev det cola som bjöds till fruktsalladen. Kunde ändå inte stanna så länge, vill vara helt frisk o alert till nyår! Men det var väldigt trevligt, dansade en del med Tommy, Mella o Cheese, fick en söt blomma av Shabi och träffade många gamla vänner. Haha, Johan höll ett sött tal för sin kusin också. "Ja... Jag och Pernilla har ju varit kusiner rätt länge." Nä, det var några trevliga timmar, men nu ska jag sova så jag blirfrisk till imorgon! Då ska det planeras, solas, handlas och träffa Madde förhoppningsvis!


   
   

1. Viola lär Staffan att vika servetter
2. Vem ska inte stå på händer på dansgolvet om Cheese?
3. Martin (sneeeaky), Johan och Tommy försöker få upp resten till dansgolvet
4. Spriten börja slå till hos Skorpan och Staffan :)
5. Cheese med sin söta blomma
6. Marcus o Johan ser ut o ha trevligt
7. Mella kom på nåt dumt och Tommy försöker ratta någon
8. Jag skulle posa för o se om jag fortfarande såg sjuk o sliten ut :P

det bästa på rhcp-konserten!


Did you eat your banana from Seven Eleven?

He said let's put a plastic bag over our heads
and then kiss and stuff 'til we get dizzy and fall on the bed.
We were in heaven for five or six minutes, then we passed out

in a perfect world

shower me in a chorus of compliments and verse I don't deserve

panda
årets julklapp var det ja? nä jag fick ingen panda i julklapp. jag får vänta till nyår, för sen kan jag inte vänta längre! vi får se ifall någon är villig att inviga det nya året med mig.

Igår såg jag hela halva prison break. Så nu är första säsongen avklarad, när tvn blir ledig så ska jag börja se Lost säsong 2... :) Idag har jag varit o kollat handboll, Skånederby. Har blivit sjuk,  men det blev att jag stack upp till Therese ändå med Dingle o Julia och smöga lite vattenpipa. Huvudvärk, hem igen. Nu ska jag väl snart sova, så att jag blir frisk till nyår. Varför blir jag alltid sjuk när skolan slutar?

  
  

när ja va ung såg ja åkrar o himmel

Så var ännu en jul över. Julafton tillsammans med familjen och mormor o morfar. Hur mysigt som helst, men med 11 grader ute så var det rätt svårt att få julkänslor. God julmat, Kalle Anka, julklappsutdelning och alla skålade för gemenskapen (utom min far som lekte rebell) Jag fick min efterlängtade mobil! Sen så fick jag en uppskattad ansiktsbehandling, ett jättefint halsband av Olsson och lite annat smått o gott :) Ja, Nattis present var ganska förväntad :D Haha, undrar hur länge vår tradition kommer vara.

Idag har varit en helt traditionell juldag. Släkten kom hit kl 1, så drack vi glögg och väntade på den måltid som man går och längtar efter hela året.. Farmors grönkålssoppa med hemmalagade ostpinnar! åååh, det var lika gott som vanligt. Sen åt vi kött o potatis, som vanligt. Roland o Adrian åt veg som vanligt, vi åt risalamalta som vanligt, vi spelade en massa spel som vanligt o det var allmänt mysigt.

Nu ska jag se Prison Break med mor o far !!!!


(har fixat jobb till nyårsdagen nu, 160 kr i timmen :D Precis vad jag behövde)

falling away with you... :)

olsson o ja

Nu börjar julstämningen komma... :) Idag har jag haft en riktig slappedag och fixat lite julklappar o lyssnat på julmusik... Sen kom Olsson och började plinka på min gitarr o  sjunga lite, jag fick lära mig lite också. Vi klippte o klistrade ltie och pillade med våra julklappar, åt lite plättar, jag fick en julklapp och sen stack han sig med en guldpenna och körde hem igen :)
Åkte och bytte julklappar med Julia och vi måste bada bubbelbad snart :D Chokladet har redan försvunnit...haha!
Och ikväll har jag kollat på den gröna milen. Och nu är det julafton. Satan ta mej vad tiden går fort! Jag vill bara somna och vakna imorgon :) Men jag är så pigg... Ok, ska försöka sova nu ändå.

GOD JUL!

maybe this Christmas will find us at last

Ja, detta lov kunde INTE börjat bättre! Avslutning, men en supergullig julklapp från min kära vän Madeleine <3, glögg o pepparkakor, Anton o Elins sköna stämmor i aulan och så träffade jag Mukk, Staffan och Fredrik i skolan! Ååå det är så härligt när alla blir samlade igen vid juletid.

På kvällen så fick jag skjuts av min bror ut till Lövestad! Där var jag hos madde och spelade poker och drack lite med några andra... :) Det började bra när jag spelade med Mackan, men sen gick han och Sebbe tog över och då började det gå utför... ;) Haha, okej André var för jävla rolig. "Vad gör Göran då... VAD gör Göran då?".."o då mötte ja en 120-taggare.." "en 120-taggare? låter som en stor älg!" "älg? nej det var en igelkott!" Åt glass, hamburgare, clementin, makaroner och drack en massa öl. En skitbra kväll helt enkelt. Fick dock köra hem innan pokern va slut, men den tjugan bjuder jag på :D

Igår var det dags för lilla lilla julafton. Hade en liten minijulafton med Nathalie, Jessica, Pernilla, Staffan, Fredrik och bröderna Tullberg! Var huuuur trevligt som helst! Började med lite varma mackor och julmust, sen drack vi glögg o åt lussebullar och pepparkakor lagom till julklappsutdelningen. :) Hade köpt var sin julklapp för 20 kr, som vi lottade ut till nån annan. Haha, det kunde inte bli mer perfekt. Fredrik fick sin "kamelkyss", Henke fick sina 11 paket nudlar o Pernilla fick sina handklovar ;) Haha, diskuterade några konstiga människor och synfel. Mätta och belåtna satte vi oss för å kolla på några inspelade filmer. Vi kollade på balen en stund, sen kollade vi på filmen från tältningen i somras! Shit vad man var brun! och vilka minnen... Karlskrona 07 kommer förhoppningsvis bli lika underbart. Kollade på film från ellens dop också. Lite skönsång och roliga frisyrer senare så började vi med några lekar! Hahahah det bjöd på många skratt när vi skulle få upp ett paket med tumvantar och bestick för att få äta lite choklad ;) Fortsatte med lite massage, Chipong,  viskleken och så fick alla visa sina konstiga egenskaper... Aaa, det var helt sjukt roligt, satt med en krampande mage både av all mat och framförallt allt skratt till klockan halv 3. Detta måste bli en tradition! :) Och så får vi hitta ett förfest-ruckel som dom har i Spanien!!

Idag kommer Olsson till mig o vi ska fixa julklappar!! :) Kuuuul, det var längesen jag träffade den lille sparven! GOD JUL

HAHA, förresten så fick jag reda på idag att mina föräldrar träffades på Tingvalla...  Hör du det Jessica? ;)

Trailer parks, neon signs, and an empty box of Lucky Strikes

Ja, nu var det lite för längesen jag skrev här,så det är väl dags att uppdatera lite. I tisdags stack jag o Dingle upp till Stockholm för att se Red Hot Chili Peppers!!! :) När jag kom tillbaks till skolan efter NOLL sömn dagen efter, så hade vi hunnit flyga för första gången på 7 år, träffa Maja i The Sounds, jogga med Tarzan i gamla stan, hitta en nyårsklänning, shoppa på NK, äta nudlar med en kock som pumpat i Ystad?, fika på ett mysigt gammalt kafé, spendera alltförmycket pengar, beställa en tjuck i brö me coca, bli nobbade i taxfreen, ragga upp ställen att gå in på på natten, lära oss att göra en "fuling" på apoteket, bli jagade av en uteliggare med amputerade ben och spetälska, se en annan uteliggare brottas med en uteliggare med ambuterade ben och spetälska, träffa en pimp med två horor, hitta min bror sovandes utanför centralen, tatta pizza, köpa 12 kanelbullar och äckligt kaffe, leka massa lekar för att fördriva tiden och såklart  VARA PÅ EN SJUHELSIKES KONSERT I GLOBEN!! (Globen är förresten photoshopad, den är inte rund på riktigt.)

       
     


dagen efter vardet  inte bara jag som var trött och somnade på luciatåget i skolan. Det  var ju lussevaka dan innan... :) Och nv2c hade vunnit alltihop!
Kom hem halv 3, somnade och vaknade lagom i tid tills ännu en skoldag.

Igår, lördag, var jag hos mina kusiner på dan och fixade lite inför kvällen. För då hade Staffan 20-årsfest! :) Skrev en låt om honom, gjorde om "Staffan var en stalledräng". Mukk hade kommit hem!! Skitkul o träffa henne igen. Gjorde mig klar där också, sen stack vi vidare till Danslokalen med ett jättestort paket!!
Träffade Staffan i sin söta tomteluva, o Sandra o Pauline var också där :) Satt och väntade i sådär 40 minuter på att hans 20 lumparpolare skulle komma. Till slut kom dom också, så vi gick in till maten och satte oss. Jag hamnade bredvid Putte och en lumpare :) Sjukt god mat, kycklingsallad, pajer, bullar... Och sen var det gratis sprit också. Inte helt fel, snapsar delades ut hela tiden tyckte jag. Rasmus och Lo var toastmasters, och vilka sådana :) Dom börjar med ett dansnummer, haha, dom e så bra. Det var flera  nummer  under kvällen, några fick hålla tal och lumparna kom in i Luciatåg och sjöng om AK-5or. Vi var uppe och sjöng vår låt också  och jag tror han blev rätt glad, fastän den kanske var rätt dum.. :) Men han e rätt go ändå, ungefär som bullarna på Snuggles (8) Staffan sjöng också en låt. SÅKLART sommaren sextiniee!! :) Sen var det dans, Mange kom!! Försökte lära några Västeråsare hur man pratar här nere. Det verkade uppskattat, för sen var jag förföljd resten av kvällen... Läskigt : / Haha. Nä mina föräldrar hämtade mig efter en toppen kväll. Humöret är fortfarande på topp.. :)



ÅÅÅ, förresten! Nu har vi preliminärbokat vår resa! Agia Napa, sommaren 07 !! Yessss... :D:D Ser det inte underbart ut?
agia napa

vi drar till stockholm!

det är vi + marcus, marie, ampon m.fl som imorgon sticker till Stockholm, Globen för att se Red Hot Chili Peppers!  YIIIWEWEWEWEWII !!!!! längtar helt galet mycket !!!
dingle o ja

Road trippin' with my two favorite allies
Fully loaded we got snacks and supplies
It's time to leave this town
It's time to steal away
Let's go get lost

jag flög för nära solen, du blev mitt favorittidsfördriv

ja, då har man nyss kommit hem från den skabbigaste festen nånsin.

jag, thes o stephanie tog bussen ut till bromma. Fick sällskap av Henrik "Spyan" Tullberg, Linus, André, Timmy & co. Väl ute i Bromma träffade vi Sofia. Hon skjutsade ut oss till Bussjö på moppen. Jag o Therese tänkte skrämma folket lite o lysa på dom genom fönstret, men deras reaktionsförmågor hade visst redan försvunnit. Gick in i hallen, det första som hände var att någon spillde på mig och två småtjejer kramades så hårt att dom föll i golvet. Jaha, Frida fick ta hem 8-10 pers. Multiplicera med tio så får ni antalet fjortisar på festen.
Träffade Johan, Sebbe o Adam! Vilket var alltför längesen! Hampus kom också senare och räddade mig från att gå under. Jag skulle ha en nykter kväll, men det var väldigt svårt att hålla sig nykter där inne. Man blev för fan full bara av att trängas bland allas färgglada andedräkter.
Många hatade varann, fler älskade varann, några älskade med varann. Var man än gick så låg där spya eller något barn som kravlade sig fram på golvet. Medelåldern måste varit typ 12? Någon drack 30 liter HB på en vecka, en kille raggade på en deckad tjej och så var det någon som hoppade från balkongen?! (han klarade sig.) En av dom få som inte var medvetslösa när klockan slagit tio klunkade i sig mitt piss. Dom måste lära sig att inte ta emot groggar från främmande människor.
Halv 12 orkade jag inte vara kvar, men dom andra ville stanna kvar lite till. Så det fick bli en liten promenix till busshållplatsen i min ensamhet! Det var lite läskigt, för att yra runt ute på landet utan å veta vägen kan väl inte sluta bra? Första tjugo minuterna trevade jag mig fram genom mörker o kodynga på nån jävla landsväg. (Jag svär, man såg inte en meter framför sig!) Hittade Bromma Bygdegård och tänkte tillbaka på några gamla minnen, innan jag forsatte att gå i 30 minuter, nästan lika mörk väg (dock asfalterad) tills jag TILL SLUT hittade busshållplatsen.
Träffade Sjöris o Paulina på bussen, Julia ringde och spelade California (ååå memories) och efter många om och men kom jag äntligen hit. Jag tror jag ska klä julgranen som vi redan har satt upp, för nästa helg kommer far förmodligen inte kunna hugga gran. Ska nog sätta på en mysfilm, värma några lussebullar och lite glögg och bara ta det lugnt som jag borde gjort från början ikväll. Men det var det värt att missa för att få träffa Johan igen. Jag älskar dig.



Vi tog fart och sprang i mörkret
mot de tända ljusens stad
vi nådde själva hjärtat
och det slog med dubbla slag
Jag föll i dina armar
och vi lovade varann
att vi aldrig skulle skiljas
och vi trodde det var sant


Santa seemed to miss my chimney

DU MILDE!!! Det vi alla väntat på har äntligen hänt :D AAAAAaaaaaaaaaaa, kan inte fatta!!

Igår kväll stack jag till Sandra på tjejmiddag. Var hur mysigt som helst och SÅ GOTT !! Hemlagad lasagne, första gången jag verkligen tyckt om lasagne... Satt fem tjejer o drack o snackade sjuka minnen. Jo, vi har väl varit med om en hel del tillsammans om vi tänker efter!!
Sen bjöd Pernilla mig på fest. Gratis öl, ja tack! Cyklade ner till Tarlands, träffade Staffan och några NV3are. Satt och spelade kort, drack lite till, fick ännu ett moment på toaletten, träffade några gamla karaktärer o lärde känna massa trevligt folk.
När folket skulle ut, så stack jag hem, för jag är inte arton.. "Höhö, nä det visste vi redan!!" ..

Vaknade i morse med en jävla baksmälla. Cyklade ner till Lovisa för att diskutera resor, verkar som det blir Ayia Napa! Vidare till bussen, åkte till Sjöbo med Linn för att spela volleyboll. Snackade lite pinsamheter om gårdagen innan vi började spela. Det var riktigt skönt o komma igång, vi var 12 stycken som spelade volleyboll i två timmar. Och det gick riktigt bra!

Ikväll ska jag på fest i Bussjö! Jag, Stephanie & Therese ska till nån Frida på fest. Ååååå Johan ska dit! Har saknat honom helt sjukt mycket och han är en stor anledning till att jag ska dit... :) Och jo... jag ska fortsätta på min och Erikas överenskommelse, känns inte som att det finns några andra alternativ just nu ändå... Aaa med lite panda kanske jag kommer över det.

SOS

I'm sick and I'm twisted,
I'm broken you can't fix it,
don't make me, cause I'll do it,
red button and we'll all go...

KLAPPA KATTEN VÅLDSAMT SÅ DU BLIR SVETTIG

Hujeda mig, vad stressigt saker o ting är. Har fullspäckat schema närmaste veckorna, inte ens på helgen får man någon ro. Är inne i nån dum period nu, men jag kommer nog ur den snart igen. Imorgon muckar Staffan :) Ska bli kul o träffa honom igen. Haha och som Jessica säger, det är alltid lika härligt när gamla karaktärer kommer tillbaka! (nu är det 5 dagar till RHCP!!!!)
Over and over I fall for you
Over and over I try not to


pee
Syd Matters - To all of you

the rice cookies you never ate - they're all gone...

Usch, vill bara att denna veckan ska ta slut. Har helt galet mycket o göra. Jag orkar verkligen inte, har inte kunnat plugga till svenskprovet imorgon heller, har legat i sängen med magont i 5 timmar. Har iallafall hittat en bra film till etiken!
Imorgon blir det utvecklingssamtal. Är ganska nervös faktiskt, har inte lämnat in något arbete till min engelsklärare och såklart är det hon som är min mentor. Har varit jättesur hela dagen också, jag vill bara vara lika glad som jag var i somras. Jag orkar inte tänka så mycket som jag gör nu.
Hmm några saker o se fram till... På fredag ska jag till Staffan och fira att han muckat! På lördag ska jag förmodligen följa med Stephanie på fest hos nån Frida. På tisdag är det Red Hot Chili Peppers!!! Nästa fredag kanske jag ska ha en liten fest och såklart få hit Saras söta kompis... :) Och nästa lördag har Staffan 20-årsfest! Sen är det sista veckan!!! Oj, nu kommer det gå snabbt. Man blir lite stressad.

 

I feel so much better
Now that you're gone forever
Tell myself that I don't miss you at all

I'll try to like horses. And I'll try to like horses.

kitty

Funny how quick the milk turns sour, isn't it?

cocktail
Birds flying high, you know how I feel. Sun in the sky, you know how I feel.

Idag kom Madeleine hit. Hon har sovit hos mig 3 gånger den här veckan och det är alltid lika kul o ha henne här! :) Har suttit och skrivit en dialog om två Inka-indianer. Inka-Lill och Katinka. En stund var vi nere i stan också. På julskyltningen. Och det var SÅÅ MYSIGT !!! Julmusik, glögg (den var iofsriktigt rälig, men det löste vi sen), tomten gav mig ett paket, kolla på barnen på skridskobanan, massa fina juleljus, kyla och vackra klänningar. Och en supergod kolaklubba för 8 välspenderande kronor.
När vi kom drack vi äcklig 10%-ig glögg med lussebullar. Men som jag har skrattat med henne ikväll. Vad får man om man blandar alla färger? Kulturbidrag! Varför är jorden rund? Ingen vet, ingen vet!

MILBURN

Vem går över ett torg en lördag kväll?
Vem går hem med den rätte och vem får en smäll?
Vem är det som är lycklig och vem luktar bränt?
Vem är dålig på riktigt och vem är ett skämt?
Det är sent och det dröjer lite till innan blommorna slår ut
Jag ser en bil,
jag ser en tjej,
jag ser en snut,
snart har helgen vecka 48 tagit slut
Det är sent och det dröjer lite till innan blommorna slår ut
Jag ser en bar
jag ser en man
jag hör ett tjut
snart har helgen vecka 48 tagit slut

helgen vecka 48 började med en lugn kväll. Sandra Jessica o Erika kom hit o vi åt en massa naturgodis och kollade på Idol och Hipphipp. Rätt man vann på Idol och rätt lag vann i YIF - IFK. Då får vi se om där är vita julgranskulor på granen ikväll :) Jag masserade Erika och då kom Johan o 3 andra Tomelillapack. Direkt så börjar vi på nytt i nse hur liten världen är. Erika har varit tillsammans med Johan, Andrés bror är tillsammans med min kusin och dom hade en film på när jag strippade i skolan? ja, det var lite pinsamt.
Kollade på Donnie Darko. Jag hatar kaniner... Satt uppe och hade frågestund med Jessi o Erika, sen gick Jessica hem. Jag o Erika kollade spännande bilddagböcker och gick och la oss vid 4.

På morgonen fick jag iväg Erika till Veberöd!!:) Sen var det bara en ta  hand om mig själv-dag. Sola, färga håret, sticka till Tomelilla o hämta några  klänningar, sen på kvällen blev det tjejmiddag! Alla var så fina :D Var hos Stephanie och åt tre rätters-middag. Toast, kyckling och marängsviss. cp-gott. Vi drack öl o vin, och alla dansade o va glada. :) Efter en supertrevlig kväll drog vi vidare till Marcus Persson på fest. Jaha, det var tydligen Frippes lillebror! Sjöris, Adam, Bill, Axel, Måns kom dit, men fick lämna igen. Men Acel o Måns kom tillbaka sen. Satt uppe på Marcus rum och sjöng som galningar till nostalgimusik från 90-talet :D Axel börjar strippa och vi ska rymma till S:t Olof tillsammans, för där pratar ingen svenska. Fick smaka nån energidryck av Elin? Tror hon försökte knarka ner mig. Ohh hoo hoo, det var nära att ett nytt offer fick smauga på örat.

Nä cyklade hem vid 2-tiden och sov riktigt gott i elva timmar. Idag kommer Madde hit, så ska vi plugga o ikväll är det julskyltning!!