för att skingra tankarna lite...

10 FÖRSTA;
första bästa kompis: Emily Borgström
första bil: mja, först ska jag våga mig på att börja köra...
första kärlek: Jonas
första husdjur: aldrig haft något! men det kommer bli en hund!
första semester: den första utomlands som jag minns var i Spanien med Johans handbollslag
första jobb: i kiosken vid midsommarängen. JA jag vet, sara vill stå i kiosken!
första köpta skiva: den första jag fick var Aaron Carter,sen tror jag att jag köpte någon Backstreet Boys-skiva kort efter...
första riktiga kärlek: Jens
första piercing: don't have, don't want 
första konsert: Johnossi, Kristian Anttila & Dr Dunbar's på Mejeriet! (...OKEJ då, Westlife i Köpenhamn) 

9 SENASTE;
senaste alkoholdrycken: en iskall starköl... var det konstigt nog inte. det var nog en jäger-snaps på Donna Gina 
senaste bilfärd: åkte en liten roadtrip med Jessica igår
senaste filmen du såg: Crash
senaste bubbelbadet: det minns jag knappt.. när vi hade bastukväll här sist antar jag.
senaste spelade cd: Muse - Absolution
senaste kyss: den obehagliga tysken i Göteborg
senaste gången du grät: tidigare i skolan... FAN Andreja, jag saknar dig!
senaste måltiden: mackor med skinka o Pesto + ett glas proviva. jag lever på det!

8 HAR DU NÅNSIN;
dejtat en av dina bästa kompisar: mja... nä det skulle jag väl inte vilja påstå
blivit arresterad: nedrans tingvalla-vakter! men det räknas väl inte?
blivit kär vid första ögonkastet: ohja! det här måste jag spinna vidare på! 
fastnat med blicken i någons urringning? dagligen
fått ditt hjärta krossat: ja det har hänt
sagt att du älskar någon utan att mena det: sorligt nog har det nog hänt, i desperation efter kärlek 
haft ett one night stand: jo
busringt till någon: haha ja, otaliga gånger. men om man heter Inge Snäll, Ann Ahl, Muhammed Svensk eller Berit Hacker så får man skylla sig!

you're not coming back, I got a reason to cry

Nänä... Nänä men helt ärligt. Det händer inte. Det finns inte! Det får inte hända!!! Mest livsglädje av alla... 20 år gammal...Va fan, det var inte mer än någon vecka sedan som vi hade krig mest "kickis" räkost och sa att, "det här gör vi aldrig om igen"... nu vill jag inget annat än att göra om det igen!!! sjunga karaoke i bilen och ragga på babbar!! Peka ut vem av grabbarna som är PSB. Det var inte ens en månad sen vi hade race med dom andra bilarna hem från turneringen, moonade för dem, samtidigt som vi krängde godis från videomix. Alltså Andreja, jag vet inte vad jag ska säga eller göra... Jag vet inte vad jag ska ta mig till... Det här finns inte... Jag tror inte på det.

sov du lilla videung

videung
Det här lilla charmtrollet blev min räddning ikväll! Efter en stressig dag, med skola, skola, en skön tur med jessica o natti, skola och lite läxor, ett arbete senare, så föreslår vidar att jag kan komma och kolla hans nya lägenhet och varva ner lite... Så blev det. Jag gick i linne till honom kl 20!! wtf? sommaren är tillbaka?

Jag, Vidar och Jocke satt på hans nya balkis, smöga vattenpipa, käkade chilinötter, lyssnade på Frank Sinatra och kollade på åskan... Så mysigt. Och som grädde på jordgubbarna (för det åt jag faktiskt idag! svenska!) så börjar south park när vidar blev rädd för åskan och vi gick in! is cool!

ja, då ska man väl ta och nanna lite, så att man kommer upp imorgon till matten.... mattemattematte, jag hatar sin cos och tan! ännu värre är det att dessa tre ska invadera mitt prov på fredag! yuckie!

nä det är som jocke lägligt uttryckte sig om vidars matchkläder... "whispers words of wisdom... LET IT BE!"

Jump, Bounce, Down, Up

vilken härlig långhelg det har varit! väldigt givande!

DET STÖRSTA som hänt måste vara att vår allra käraste Jessica Juhlin har skaffat sig körkort!!!!

mini-lovet började redan onsdag eftermiddag, då jag och några tjejer till åkte ut med Jessica till hennes pappa och gullade lite med världens vackraste valpar... När vi blev trötta på deras puppy eyes, så åkte vi hem med skorrande allsång i bilen, körde en liten raggarrunda, tog en kaffe och fortsatte kvällen med treornas examenskonsert på ungdomshuset. trevligt, dom var duktiga! och där var faktiskt riktigt fint!

blev eskorterad hem till tarlands, där jag och mukk åt hennes underbara filmjölksbröd, spelade ishockey, fick höra om hennes UNDERBART charmiga sms från FCZ-tore och så åkte vi inlines till hamnen för att hämta staffan. myste lite på tösernas nyorganiserade balkong och kollade på GAMLA bilder på datorn... "haha du kan inte ha varit så olagligt ful!!!" En liten nostalgi-tripp har ingen dött av... :) Slutade med att jag somnade i PTs säng...

torsdag vaknar jag med mukks filmjölksbröd uppdukat på frukostbordet... yummie.. cyklade och hälsade på morbror Magnus, Titti och lilla kusin Ellen... Ja, hon är kanske inte så liten längre. Men gudasöt iallafall! Å!! vidare hem till mig och försökte på oss att spela lite gitarr... plus guitar hero! lika svårt spel fortfarande!

 

kvällen slutade iallafall med ljuvlig paj, goda vänners sällskap och massa pratpratprat... aldrig fel!

fredagen skulle jag upp tidigt för att söka sommarjobb tillsammans med sjörispöris! tidigt blev det ju inte... vi var nog nere i stan iallafall runt 4-snåret! Men vi fick en himla massa gjort, var inne i varenda liten butik och affär (förutom klädesaffärer och restauranger) och fastän majoriteten redan hade ordnat anställda så lyckades jag dela ut 10 stycken CV! och så gjorde vi en riktigt snitsig affisch som erbjuder barnpassning till en resonabel summa... "räcker tiden inte till? Lämna över barnen till oss!" .. tyckte jag var lite käckt.

fczoch så blev det lördag... jag, froggy, fredrik åkte ut till köpingebro för att träffa mukk o jaqueline. och allas vår tore förstås. kollade på FCZ - KIF. Helt underbart att se! Tjockisen spelade med ett jävla paraply tills domaren fick säga till honom. Det var bara för bra för att vara sant. det blev inga oooooooh så nära mål-"oooh"n, utan dem uppgivna ropen kom när en annan tjockis visade sin halva finniga röv. oooohh.....

På kvällen blev det lite ferre hemma hos Nilssons. En konstig blandning folk, som begav sig ner till stan. Först blev vi utslängda från nån privat fest i parken, sen kom LILLA JAG in på donna gina utan att behöva visa leg! sjyst! blev bjuden på några snapsar, sjöng roy&roger på karaoke och sen var jag jätteglad. jätteglad! åkte runt i stan med jessica lite, träffade lite kul folk och anlände hem ganska tidigt!

mådde förvånansvärt bra i morse. men det kan vara för att jag låg och drog mig i 4 timmar... skönt! eftermiddagen spenderades med lite fika hemma hos mormor som fyllde år! jonglerade, åt 3 rabarberpajer, lekte med Ellen och njöt av 27 graders molnigt väder.

på kvällen har jag varit hos Tullbergs med Jessica, Staffan, Pernilla och såklart Sissela, Ingrid o Lasse. Vi grillade gott. Blev överfallna av Henke & Martins underbart gosiga hundar. Hade ett långt möte där vi diskuterade studenten och bröllopet. Jag var kassör. Hoppade studsmatta hur länge som helst. Oj, jag hade glömt hur kul det var!!!

Men nu är jag äntligen hemma och jag har en lång vecka framför mig... Vilken tur att det blir lite avbrott med Stephanies 18-årsdag! YIPPIE! Pirates och smörgåstårta på tisdag! YAARRR!!

all you want is one more Saturday!

image311

oj, jag skäms nästan lite. det vra verkligen evigheter sen jag skrev här! vad har hänt sedan sist? jo, jag fick snabbt en ny mobil... för 400 spänn. efter att den andre krossades i bildörren... fast den inte har 3.2-megapixel så gillar jag den ändå! den har snake! och om man håller inne * så pratar den! coolt va?...

jaha, det har varit valborg sen sist. den firades med grillning hos erika, snusig öl, ganska gott vin och fest hos tullebulle. det blev visst lite kumbayah och sexytime på toaletten, det blev kortspel, det blev våldtäkt från en filosofisnubbes sida, det blev en riktigt härlig invigning av våren!

jag tror jag berättar om dom dagar som jag minns... det lär vara det mest relevanta som hänt i mitt liv under dom senaste två veckorna.

förra helgen (?) var det grillfest hos erika! Grillade hamburgare, lyssnade på Mew, hade politiska diskussioner med Olsson inne på dass, läste Kalle Anka-tidningar och så träffade jag Bajsmannen... Intressant kväll!

dagen efter firade jag med att ligga och gassa i solen med sara (vänta nu, när försvann försommaren?), och sen fortsatte det med invigning av första mjukglassen på jakten med mukk, jesper och viktor. Årets nya smak: banan rödbeta! flipp eller flopp? fortsatte med en lång strandpromenad. barfota, kortbyxor & linne. sent på eftermiddagen! in om i brödrarnas stuga en sväng, sen lagade jag mukk o staffan tacos hos tarlands och spelade lite saxofon. sköna människor.

jaa, och jag har kollat på zombiefilm med staffan och jesper. det var också kul. hmmm, mer då? varit och hälsat på puppisarna! så sweet!

ja just ja, i torsdags blev det fika med staef. mukk kom in om och helt plötsligt var vi i glemminge och kollade på pernillas vackra balklänning! hon kommer vara så graciös i sin limegröna klänning! på kvällen blev det plötsligt bestämt att det var fest på stora norregatan. vi förbrukade många öl och många trevliga skratt. stämningen var efterfest, men det var bara mysigt. vi berättade hemligheter för varandra, ramlade runt på golvet och deckade till slut i mosters säng.

fredag morgon... min värsta bakfylla någonsin. blev glatt påmind av att: JUST DET! idag ska jag springa femman i skolan! och jag är så stolt över mig, att jag lyckades ta mig runt på under en halvtimme utan att spy upp gårdagens tacos.

jag fick sova lite på eftermiddagen iallafall, innan det bar av till GÖTEBOOEERGG på kvällen! Kal å Ada cup, javisst! det var längesen jag hade så roligt... Hela lördagen spenderades åt volleyboll och baconost, sen stack vi ut på kvällen. Åt fläskkarré på Avenyn, träffade Stefan Holm (som gav oss många internskämt).

ni behöver inte läsa följande, det skriver jag ner mest för min eget minnes skull... =)
"Näää men om jag skulle... SLÅ mig ner här!".. "böff böff, du e bra på å höppe höjd!".. "She has a bad stomach".. "alltså luktar alla utlänningar äckligt? alltså svett?"

efter en runda i Göteborgs innerstad, så lyckades Andreja fixa in mig på 23-års! Sara goes happy! bunkrade upp med 6 öl direkt. Passa på när det är happy hour? Det blev dans dans dans, charmiga bartendrar (EXTREMT charmig, med lite drag från Johnny Depp!), påträngande tyskar, ett dansgolv fullt med sjömän... Ja, när kvällen kändes fulländad, följde jag och Mukk hem min kusin efter ett kärt återseende och tog andra bästa taxi hem. sjöng lite allsång med ahmud innan vi kom tillbaka till skolan, där vi övernattade. satt utanför skolsalen i säkert en timme innan vi kunde samla oss och gå in. Jag, mukkis, Sara och Ted satt och fnittrade och fnittrade och fnittrade och tröttnade aldrig. Fick en bra idé att killa vår tränare (som redan sovit i 4 timmar) under fötterna! Sagt och gjort. Sagt och dumt gjort. KILLEKILL! "ja ni har uppenbarligen haft det trevligt!"
"har ni knullat?".. "ja, och sen gick vi på bio!".. när sara och ted började berätta alla sina olika viga, omänskliga ställningar, så var det minsann dags att tänka på refrängen... dags att tänka på morgondagen och match klockan åtta. Härligt!

Och efter dagens 3 misslyckade prov, så kan man inte mer än njuta över hur snabbt tiden går... Imorgon ska jag bada i havet och basta, för att sedan ha långhelg i 4 dagar! Efter slask och is och snö finns plötsligt nåt att leva för!

image312