du kanske spillde rödvin på displayen...


jag har börjat acceptera snön. eller iallafall för en dag. för idag. jag o jessica gick en lång runda i snön idag, hälsade på sandra i kiosken, tog ut lönen som kom idag, tog in janes post och lekte i lite drivor som vi hittade på vägen. åt lite paj, knäckte en öl och kollade på när jessica förberedde sig för kvällen!
igår kväll var vi några tjejer här. julia äntligen hemma! lyssnade på nattis berättelse om sin 8 timmar långa busstur, hahahhahaha!! och NEJ, avokado är ingen fisk! kollade på eurotrip och somnade.
nu är det väl min tur o förbereda mig inför kvällen. för alldeles strax kommer herr piledahl o hämtar mig! så nu lämnar jag er för kvällens nattfjäril.

stuck in snow, nowhere to go

snö!
vilket väder. snö-yra. storm, skottning och inställda bussar! vilket oväder! inga vinterskor finns det heller som klarar av att gå i meterdjup snö! det är nog första gången man blivit insnöad så att dörren inte gått upp i ystad! det kändes konstigt att inte se staketet för all SNÖ SNÖ SNÖ, när jag för några dagar sen var på väg att inviga våren.

trots ovädret lyckades far min köra mig upp till Tullberg. Han hade lite ferre och eftersom inte många lyckades ta sig fram blev vi knappa tio ungdomar som satt och roade oss under kvällen. Rökte lite vattenpipa, lyssnade på Billy Talent som vi ska se nästa fredag! vi hade korvkrig, spelade skitgubbe och Henke var givmild med snapsarna. Jag och André kom med en svinbra idé (tyckte vi), att gå till Statoil o handla snus trots vädret och trots att folk påpekade att dom stängde ju för två timmar sen. Trevade oss fram i snön och märkte att det var stängt. Men vi hade tur, för tjejen som jobbade där var insnöad och var tvungen att sova i butiken, så visst kunde vi handla. Hittade en skrubb på väg tillbaka, som jag blev tvättad med senare. När vi kom tillbaka kom vi på ännu en bra idé. Vi skulle testa o snusa fyra stycken samtidigt. Det var väl ungefär DÄR eller efter den 80%-iga snapsen som min kväll tog slut.
Eftersom vädret var som det var så tänkte jag att jag skulle väl kunna sova hos Henke, eftersom mina föräldrar inte kunde komma med bilen. MEN NEEJDÅ, jag blev tvingad att GÅ hela vägen hem! Fifan, tog minst en halvtimme att traska hem i snöstormen. Men när jag kom hem hade mor lagt en vetevärme i sängen... Så jag somnade rätt snabbt. Och när jag vaknade i morse så hade jag en tops i örat? spännande.
snö!

vi kommer att dö samtidigt du o jag

jag blir helt knäpp... har nyss insett vilken bra sommar det kommer bli! Först är det ROSKILDE.. Sen ska jag jobba och sola, därefter CYPERN och direkt när vi kommer hem börjar MALMÖFESTIVALEN och när den slutat så har jag hunnit fylla ARTON och då ska jag o Julia ha en JÄTTEFEST!! Kan inte bärga mig!!!

Igår var jag och hälsade på larviga Linus. Åt upp resterna från chokladkvällen + hallonglass + cola ur en låda med is? Väldigt trevligt, kollade på Sagan om konungens återkomst. Lite störigt att vi ALDRIG klarar aldrig av o kolla en hel film!

Dagen idag har det verkligen varit LOV LOV LOV!! Gick upp vid halv 11, underbart soligt ute. Gick ut en runda och tog ut pengar till sparkassan, tog bussen hem igen och åt en lång och god frukost. Sedan hade jag o mor yoga i en timme och det är faktiskt jobbigare än man tror! Men kul! En stor kopp kaffe efter det och ny bra musik... yummiiiie.

Nu väntar jag bara på att Pernilla Staffan o Hampus ska komma hit! För vi ska basta o bada bubbelbad...MMwiiwiw!

Säkert! (8)

sommaren 07

detta är bara för underbart. jag älskar att mina föräldrar börjar släppa lite på tyglarna... Igår köpte jag biljett till BILLY TALENT den 2 mars! men det bästa kom ändå idag... som en bomb.... "JA Sara.. Du FÅR åka till Roskilde"! Jag älskar mina föräldrar. Det kommer bli mycket sparande och jobbande nu för att få ihop pengar till både Roskilde och Cypern... Men det är värt det!!!

en mur är en bro på högkant

bar iväg till jessica igår. vi skulle på konsert o standup på scala! men först åt jag lenas goda mat, ett halvt packe läkerol och så delade vi en kall o god öl. Cyklade ner till Emil Jensen och Edda Magnusson, som väntade oss. Vi visste dock inte vad vi skulle vänta. Träffade Dante och hans tjej där och slog oss ner på första parkett. Visade sig bli en riktigt skön konsert! Edda spelade gameboy och Emil totalt ägde scenen. Han sa massor av saker som gav mig många tankeställare. Innan har jag bara tyckt att hans musik var sådär mysig, men nu uppskattar jag den ännu mer när man fått höra vad låtarna handlar om och att det inte bara är en massa hittepo. Satt dubbelvikt i skratt vid flera tillfällen, men roligast måste vi sett ut när jag o Jessica fick varsin smocka av Emil. Skulle egentligen vidare till Linus efter konserten, men jag var rätt omtumlad så jag hade hellre följe hem med Jessica och diskuterade vår upplevelse. Ja, jag är helnöjd :)

emil o edda

"Vi hälsade på hos din morbror på psyket. vi spelade pingis, jag vann ganska stort. Du sa: det var dumt han kan bli deprimerad. Jag sa: jag vet, det var själviskt och omoget gjort. Men jag tänkte tyst för mig själv: finns det nåt mer deprimerande än en läggmatch i pingis på psyket?"

dom kommer sakna oss

nvc-fest   

.... såå... *gäsp*.. ännu en dag efter gårdagen. men det är den värd! efter en lång dryg dag i skolan, där allt gick fel hela tiden (fick tillbaka dåliga prov, skrev dåliga prov, glömde spara arbeten och papercuttade mig själv!), så avslutade vi kvällen med NVC-fest i Skurup! 

Förfestade hos Henki, där det var imponerande rent för att två killar ska ha bott där ensamma en vecka! Började dricka lite smått, rökte vattenpipa med Gandalf, kollade lite på tv. Tog 7-tåget till Skurup.

Efter att ha gått fel några gånger, så kom Johannes o Edip till slut och hämtade oss på stationen. In till Folkets hus, började direkt med några kortspel. Dem var inte milda, 30 x 3 klunkar? Hade inte så mycket dricka, så min sista utväg blev folköl. God bless partyshooter säger jag. Det gick rätt bra ändå. Snart kom det 10 familjepizzor som vi satt och krängde. GOTT!

Lite annat trevligt folk kom och hälsade på, det blev bugg, deep-talk och jag fick reda på att mina hemligheter redan var avslöjade. Jag o Qrisse satt och diskuterade sill, jag bad någon att leta upp sill o plötsligt hade jag det i handen. Allmänt trevlig kväll måste jag säga! Kvällens höjdpunkt var ändå när JOHAN ringde!! Han ringde och sa att han flyttar till Ystad på måndag!! <3 Det den här stan får tag i håller den hårt!

Idag blir Sandra min räddning. Ut o snacka med henne strax, det var verkligen evigheter sen jag såg henne... Sen ikväll ska jag o Jessica laga oss en bit mat och sen blir det Emil Jensen! :)

Har inte bloggat på länge, så har glömt berätta massa som hänt. Som när Therese o Jessica låg i min soffa o garvade hela natten åt inget, Saras extremt goda müsli, Olssons kaffe utan socker... Men det orkar jag inte nu heller.

Vadå Kylskåp?

hazy shade of winter

blurry
eftersom jag har varit i en liten dimma hela dan känns det som.. :) har varit på jättebra humör idag. första dagen jag har varit i skolan efter att jag varit sjuk. fortfarande lite halvdåsig, men är ändå piggare än nånsin nu... :) betade av fysikprovet och fick en jättelång och härlig lunch eftersom jag slapp badet. dom flesta i klassen verkar vara tillbaka igen. faktiskt helt ok o ha varit sjuk denna veckan, har inte missat så otroligt mycket och jag har samlat på mig mycket krafter nu. missade förstås när dr phil tappade ögonfransarna, men man kan inte få allt här i världen... Har svävat på moln hela dan, vet inte om jag fick i mig lyckopiller istället för alvedon idag... men bra mår jag :) helt toppen faktiskt. allt e så cp-bra just nu. nu tänkte jag ta ett fotbad och kanske göra en efterrätt... för ikväll ska det bli god mat! Jessica kommer hit o då ska hon få smavva lite hallon o glass tror ja... kom på nyss att nä ja orkar inte laga nåt :) de e ju lia gott deee! o idag har jag till råga på allt varit på ansiktsbehandling! typ. "djuprengöring".. lite mer do this do that istället för avslappning, men jag klagade inte.. :)  försöker lära mig en raymond & maria-låt på gitarr som ja ska spela för jessica, som lite kompensation till att jag inte kunde åka med henne på konserten i januari. hahaha undrar om hon uppskattar det! det hade nog inte jag gjort med min hesa stämma just nu... eller annars.. ;)

TREVLIG HELG

jag blir så aaaaaaarg

jag blev så glad på träningen igår, för andreas sa att jag självklart hade en plats i startsexan på söndag! självförtroendet höjdes en bra bit, för jag har känt mig helt seg på träningen sen jag började igen och det finns vissa spelare som fått vänta ett helt år för att få spela en match... YES tänkte jag. tills jag vaknade idag och kände att... Jävla f-, marcus verkar ha smittat mig med sin jävla sjuka. Skit i det tänkte jag, stack till skolan ändå för det här är verkligen ett dåligt tillfälle att bli sjuk på. knarkade alvedon och esberitox hela dagen, men det hjälpte fanemej inte. när jag cyklade hem i kall jävla motvind så började jag nästan gråta så ONT jag hade överallt!!!

kom hem iallafall, även om det kändes som en total evighet. tog lite mer piller och försökte sova en stund. mådde lika dåligt när ja vaknade. men några bra saker har ändå hänt idag!! efter allt tv-tittande idag... så såg jag "räkna med bråk" på tv!! sååå sjukt längesen, ni vet det där programmet med steve urkel! därefter kommer PANTERTANTER som jag bara älskar. Min moder berättade också att den där 600-sidor långa romanen som jag ska läsa på svenskan visades på film idag! och hon har spelat in den! till råga på detta... så ska tv-programmet, som jag älskade när jag gick i typ femman-sexan och som jag HATADE att dom la ner, börja visas på femman igen! MULLVADEN, here we go!

ska bli frisk till imorgon i vilket fall. har inte tid o vara sjuk. imorgon fick jag äntligen in mig på körkortsteorin så den måste jag gå på, biologibreddning är ett helvete att missa, på onsdag måste jag träna in centerpositionen på träningen, på torsdag har jag ett privat ärende, på fredag ska jag på ansiktsbehandling och på söndag är det match i Helsingborg! no way josé att jag ska vara sjuk denna veckan...

krya på mig!

yawn...you know I say yawn cause you don't see when I actually yawn

another wasted night...

igår var det artonårsfest på schemat, för tredje helgen i rad. denna gång var det madde och frida som var värdar... :) vi åt kycklingsallad o hallon med glass, det hölls tal av bl.a tomas winquist, vi dansade bugg hela kvällen, egzon förlorade armbrytning och ja, det var allmänt trevligt. Hahahha André sprang runt på borden endast iförd spetsstringen vi gav Frida och Madde!! Bästa presenten måste ha varit Fridas Kaj-Åke Favoriter! :) åkte hem från festen sist, tillsammans med johan och hans lumparpolare.. sen försökte jag sova gott, men jag fick ett samtal kl 5 och ett halv 6 och efter det kom ett sms? vad gör folk uppe halv 6 en lördag natt/söndag morgon? :P

åå idag ska ja sunka hela dan...tills jag ska träna. plugga lite körkortsteori också.. söndagar är sega.



bugg300