drömblogg

det är nu jag ska berätta om min pojkvän fette som fiser på söndagar och om hur sandra var en ilsken nyckelpiga som bajsade på min hand. och varför drömmer jag hela tiden om top model?!

men det är inte roligt för någon annan än mig. så jag skippar även den idén. i brist på annat smart, så har jag tänkt isolera mig lite från omvärlden idag. möjligtvis någon dag till inpå helgen. jag får ingenting gjort annars. jag sitter och klickar uppdatera på bilddagboken dagarna i ända, när det inte går något halvbra på tv. nej, nu stänger jag av min mobil, jag stänger av internet och tar mig i kragen. ni får plinga på om det är något.

förresten, tack för ett mysigt pyjamasparty igår kväll. guitar hero & notebook var ett måste en tjejkväll och jag hade glömt hur mycket intriger det fanns på högstadiet. känns konstigt att man inte längre känner människorna som man umgåtts med så länge.
 
En isoleringskväll,

så att vi kan vara fria en stund


 


sagan om ett retard

oj oj oj. det här var ju absolut ett tag sedan.

har blivit ifrågasatt varför jag inte bloggar längre och efter många stumma svar så har jag kommit fram till att jag inte alls det behöver ha någonting intressant att skriva om för att det ska bli intressant att läsa. jag tycker ju att det är himla intressant att läsa ointressanta bloggar. tidsfördriv kallar jag det.

men som sagt, det händer inte mycket i fröken nilssons liv! sportlov. är lika med sport trodde jag. att jag har köpt nya jympaskor och promenaden jag o elin tog första vårdagen, får räknas till sportlovsaktiviteter.

tror inte att jag kommer känna någon större lust att sticka in här och skriva ett inlägg så ofta. funderade vad jag skulle hitta på för tema på min blogg, för att det skulle bli något meningsfullt och roligt att läsa och följa och kanske kunna utvärderas längre fram. tänkte över att börja skriva en bajsblogg. det känns liksom lite eget. och varje stund på pottan är trots allt en unik upplevelse. hade kunnat experimentera lite, käka olika typer av mat och se hur min avföring såg ut. lägga ut bilder på ratemypoo och se vilka som fick högst score, för att sedan bestämma mig för vilken matvana som gav bäst resultat. men jag tror att jag har la ner den idén innan jag kom på den.

men vad ska man då skriva om... dagliga väderrapporter? kan ju vara kul att kolla tillbaka och föra statistik på hur många regniga midsommaraftnar vi haft de senaste tio åren... sen kom jag på att det var den tråkigaste snilleblixten i historien.

jag hade kunnat föra en drömblogg! smart sara! det kan nog vara kul att läsa, både för mig och andra. bara senaste dagarna har jag drömt sjukt mycket som jag delvis kommer ihåg i minsta detalj. så får det bli. tills jag tröttnar. kan ju börja med att berätta om några av dom knasiga drömmar jag drömt senaste veckan!

den första vill jag kalla: E N  N A T U R A R E S   V I L D A S T E   F A N T A S I

och den är ganska kort och gick till så här. jag var väl kompis med någon slags forskare, som hade gjort en minst sagt revolutionerande upptäckt. han hade forskat i olika djurarter långt bak i tiden. ända tillbaka till Bibelns tid. och han hade kommit upptäckt att just under den tid då Noas ark-historien utspelade sig, då var det en viss djurart som hade dött ut. det hade inte kunnat hända om historien var sann, då Noa tog med sig två stycken av varenda djurart och placerade dessa på en båt. och utifrån den här upptäckten så var kapitlet om Noas ark tvungen att lämna Bibeln, då det var den första historia från boken som verkligen kunde bevisas falsk.

tja, det var väl roligare i mitt huvud klockan 3 på natten. eller så var det inte det. efter denna drömmen har jag iallafall haft tusen sjuka drömmar. jag drömde exempelvis inatt att jag, erika, malin, elin och per hagelin var ute och joggade en runda här i området. piggelin hade den finaste kroppen och joggade runt vid grannhusen endast iförd shorts, tubsockor och jympadojor. tjejerna gick till lekplatsen och vilade sig, men jag hade fastnat i pers sällskap, så vi sprang ikapp och började spela brännboll. påminde om groundskeeper willie.

i förrgår natt hade jag en aslång dröm som utspelade sig på stranden vid saltan i stort sett hela tiden, men den parten minns jag inte så tydligt. vad jag minns är att jag och elin gick till MIN stuga i sandskogen, där vi skulle planera något under tiden som jag ruvade på mitt ägg. till slut fick jag skavsår, ägg är inte alls sköna att värma i analen, så jag värmde ägget i varmvatten i vasken istället. snart började det knaka i det. vi satte ägget på en stol och nu hade det växt så det var lika stort som mig. först såg jag några missbildade och bubbliga gula vingar, så jag började gråta. nu har jag ruvat på ett retard, tänkte jag. men när hela skalet var borta så såg kycklingen fullt frisk ut! det var madeleine stadig som var kycklingen och jag såg henne som mitt och världens vackraste barn! sen fortsatte vi tre planera det vi skulle.