I'm rotten like a 3 week half full glass of breast milk...

jag kräver mycket mera än en sönderpökad säng... (8) Ja, visst är det skönt med lite nostalgisk sommarmusik när värmen kommer smygande runt gaveln... Men nostalgin är dock något som INTE har gjort min dag! Har varit lite kranky på sistone och när mina föräldrar började skrika på mig över att jag inte plockat undan marcus o johans disk så sprack det... Tog en lång promenad och allt bara släppte... Var ledsen över allt man kan tänka sig, jag var ledsen över en person jag "förlorade" för över ett halvår(!) sen, jag var ledsen över att jag hade  mycket att göra i skolan, jag var ledsen över att jag trots mitt stekande inte fått nån fräsch solbränna, jag var ledsen över att jag inte har lov än och jag var ledsen för att solen höll på att gå ner. En riktig gnällspik, helt enkelt. Gnällig och konstant hungrig. Det är nog PMS... eller så är jag gravid. I typ sjunde månaden?

På tal om det(?), så fyller vår kära Sjöris 18 idag!!! Av någon anledning så känns det väldigt stort.Det är tråkigt bara att vi inte kan ta med henne ut än... Det får vi vänta med i ytterligare hundrafyrtionio dagar! Hundrafyrtionio... Det låter som ett lägre tal när det skrivs som 1 ord istället för 3 siffor... Speciellt om man säger det snabbt! Hunraförtni dagar! BARA!

Förresten så är det typ fyrtio skoldagar kvar till sommarlovet! Det kommer gå så ruskigt snabbt... Snart sitter vi väl på flyget till Cypern eller beställer laglig öl på Malmöfestivalen! Gosh... Hallå jag brinner, så ge mig nåt o bita i!


my shit stinks much better than yours...

5½ timmars håla... fotografisk bild-läraren var sjuk. vet inte om jag gillar det eller inte? Jo det gör jag nog, för nu kan jag sitta hemma och dricka kaffe och blogga och dricka kaffe och lyssna på chill musik! När jag letade skivor så gjorde jag en underbar upptäckt!! Hittade vår gamla skiva från Gussnava-festivalen i somras!! Så nu sitter jag och sjunger med i varenda låt... Och tänker tillbaka på Snurre Snigel, Stephanies saliv, nakenbad i Tommys pool, kaktusar och den där filmen vi spelade in... Var är den förresten? Den vill jag se!! Jag undrar ifall det kommer bli fler helger ute i Gussnava eller om det är ett avsluta kapitel... Äh, vad snackar jag om, vi kommer festa tillsammans till "livets slutskede" som Charlotta säger! Slagsmålsklubben, SOAD, Takida och Silverstein ftw!!!

gussnava

Nu ska jag försöka få lite ork att skriva en uppsats om en liten melankolisk mördar-ryss, som till slut blir lycklig i fängelset i Sibirien med en prostituerad flickvän vid sin sida! Men orken kommer ju aldrig... Jag är nog lite retard. Det trodde nog alla i morse iallafall när jag kommer till skolan med en Färdtjänst-bil... "undrar vad det är för fel på henne"...

Run! Ruuuuun! Time is running out!

Fokusera Sara... Fokusera på skolarbetet... Du VILL inte skjuta upp allt till sista dagen! Lika bra att göra det direkt!

Blev lite konfunderad när jag sprang på löpbandet idag... VARFÖR har dom aldrig något kul på TVn? Är det för att det ska verka roligare att stappla fram i 14 km/h eller tränar jag helt enkelt alltid på fel tider? Dom kanske har tråkiga program på TV, för att... Om man kollar på Simpsons hemma så ska man inte behöva associera det med blod, svett & tårar. Stargate kollar man ju ändå aldrig på annars. Eller så tränar jag helt enkelt på fel tider...

...nämen Sara, fokusera... Fokuseeeera!!!

svunna tider

Ibland kan jag komma att sakna svunna tider. Naiva tider. Så enkelt förnöjda. Så mycket underhållande. Vi kunde följa musiken en fredagkväll, bara för att hitta en fest. Vi blev i extas när vi träffade en lokalkändis. Första kärleken, med första pirret i magen, när vi kysstes för första gången. Jag saknar kärlekens charm. Nuförtiden har den blivit så tråkigt likgiltig...
Men var tid har väl sitt. Visst kan man komma att sakna gamla tider, men DENNA tiden har verkligen sitt!!

Bara den här helgen har varit sjukt chill. Fredagen spenderades i mitt uterum, med ett gäng tjejer, vattenpipa och skitsnack. Är lite stolt att jag inte har haft någon fest, fastän jag varit ensam hemma hela helgen.

Lördagen spenderade jag i Sjöbo hos Malin Dahl, med mina kära vänner! Handlade naturgodis för hundra spänn, åt Malins OTROLIGT goda pajer och satt och snackade skit även vi hela kvällen... Trodde vi visste allt om varandra redan, men efter att han skrivit ner frågor fick vi reda på ännu mer... :) Men vi nöjde oss inte riktigt med det, så jag Malin och Elin drog vidare på efterfest hos Tullberg och började grilla killarna där istället. Fick reda på en hel del efter sådär 3 timmars sex-talk. Det är kul vad öppna killar blir när dom fått lite sprit i sig...

jag undrar var svettbandet tagit vägen...

det bor en clown i mina skratt o en fakir i varje natt

image288
vad sägs? blond eller brunett? imorgon ska jag besöka frissan och jag funderar starkt på att bli blond igen till sommaren.. och nu när våren är här är det ett tillfälle jag borde ta i akt, tycker jag! i sommar ja... pengarna till Cypern är fixade! tack vare min kära farmor... farmor ja... jag hoppas att hon flyttar in till Ystad, nu när hon egentligen inte har något eller någon ute på landet längre... usch ja, mycket att tänka på nu!

annars så är det riktigt härlig i stämning i skolan nu, tycker jag. inga som är ovänner med varandra, alla har blivit lite obehagligt öppna, madde fick körkort idag, killarna har börjat skejta utanför skolan och vi tjejer sitter och solar. Snart ska också jag, Malin, Shabi och Roy på dubbeldejt, som på den gamla goda tiden!

och en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej...

all we are is dust in the wind...

Det är så obehagligt att döden är så nära inpå... Och det är varken första eller sista gången man kommer mista någon. "Livets gång" säger man... Man blir ett med naturen igen. Jag vill inte bli ett med naturen igen! Ännu mindre vill jag att nära och kära ska bli det. Jag vill inte bli gammal! Det där med att vara evigt ung, är det verkligen bara önsketänkande? Youth is like diamonds in the sun, and diamonds are forever. Eller? Om jag vägrar bli äldre efter min artonårsdag? Vem ska hindra mig? Tiden jo... Alltid den jävla tiden. Sveper med sig allt som kommer i dess väg. Tick tack, där gick den helgen. Tick tack, oj är det vår igen? Tick tack, godnatt för alltid. Obehagligt som fan. Var det inte igår som du satt och skrattade åt mig för att jag drack kaffe på morgonen? "Det kan man ju bara dricka till eftermiddagsfikan"! Jag hatar att jag inte tar dåliga nyheter sämre och jag hatar att jag glömmer så snabbt. Jag undrar hur snabbt jag kommer bli bortglömd...

I övrigt har det varit en underbart fin dag.. Malin har börjat häcka hos mig, som alltid på våren och idag har vi suttit och solat i tre timmar! Hon är allt en liten fågel som varit på semester över vintern, men hittat hem igen nu när solen kommit tillbaka. Vi fick en härlig promenix, i bara linnet! Elin kom också förbi en stund! Andra dagen i rad som jag åt grillat... Nu är  vintern slut på allvar.

Så blir det vår igen... Det trodde jag aldrig... Det tror man aldrig att det ska bli.

60388-287

...dirty little secrets we all hide

k?b?j!
SÅ trött och SÅ godisbakis. Men det  var värt det. Hela helgen var verkligen värd det! Fredagen var jag ledig, vilket var sjukt skönt. Vaknade rätt tidigt och tog en lång god frukost med mig själv och TVn. Kom på att jag var festsugen, så jag ringde Pernilla och frågade ifall jag kunde följa med henne till Cheese på kvällen och så blev det. Det var kul, för det var så sjukt längesen jag träffade dom mänskorna! Kristian fick en vinflaska i present och ja o min kära kusin började pimpla våra öl. Fick reda på ett och annat den kvällen, hahaha! Oh my. Satt och hade väldigt trevligt, kollade töntiga animerade filmer på datorn.. Lite deeptalk blev det också till slut, innan jag och PT drog vidare till Henki!

Vägen dit var rätt krånglig och vinglig på cykel. Trodde vi hade koll på situationen, men vi kom till en återvändsgräns, fick krypa genom massa träd och lera och skog för att komma ut till... motorvägen? Hur gör vi nu? CYKLA SOM FAN! Ja, jag vet inte om jag var uppe i hundratio men det var lite adrenalinrusch att cykla så man låg ner i rondellen med cykeln. Kom äntligen fram vid halv 12-tiden och träffade massa kul folk. Kramades våldsamt med Olsson så han fick näsblod, skaffade dejt till balen, blev ett bi som drack för mycket... Det kändes som att jag varit där i flera timmar, men två timmar senare än ankomsten var jag hemma i min säng! Kul var det iallafall!

Oj, gårdagen var verkligen behövd den med... Typ ett halvår sen jag, Elin, Erika och Malin hade en av våra sunkkvällar! Vi laddade upp med fondue och satt och åt oxkött, pommes chateu och egna supergoda såser hur länge som helst. Det är typ det godaste man kan äta. Linus kom in om och hälsade på, för nu ska han till Göteborg i 8 v! Efter fonduen så smälte vi maten lite, kollade på när The Ark vann Melodifestivalen och laddade upp med ny fondue... Chokladfondue! Tillbehör: banan, ananas, äpple, vindruvor... Himmelriket! Blev lite misslyckad choklad bara, men det gick att äta ändå!! Snackade skit till typ 3. Det tog inte slut helt enkelt! Riktigt smaskiga hemligheter kom fram! Efter att allt godis var slut och till och med allt extragodis, så sov jag riktigt gott.

ganget

God Damn! We just had a near-life experience, fellas.

Åhhhh, äntligen är det helg!! För det är precis vad det är! För jag har ingen skola imorgon! För jag ska inte skriva nationellt prov, så jag är ledig!! Riktigt skönt. Har faktiskt varit en riktigt chill vecka. Har inte haft alls mycket i skolan. Mer tid åt vänner och träning! Vilket har varit en himla tur, för just denna veckan tror jag att mina vänner har behövt mig lite extra. Behövt någon iallafall. Och träning är aldrig dumt det heller.

Tja, vad har hänt denna veckan? Var i Lund med skolan. Gick onödigt långa rundor med Elin, väldigt irriterande! Gick i en halvtimme för att hitta en godisaffär, eller en affär överhuvudtaget! Men vi hittade bara dumma fabriker och gummor i Ku Kux Klan-mössor. Vilket förresten var sjukligt roligt. Försökte ta bild på henne, men det blev ingen bra, eftersom KKK took my baby away.

I måndags hade vi uppspel i aulan me Shakespeare. Jag var lady Macbeth! Vår pjäs blev rätt tråkig, men det var riktigt riktigt roligt att titta på alla andra. Amanda Nyberg som halvnaken Julia, Henke fick Romeo att joina Chippendale's och Viktor på storbildsskärm med en flugsmälla. In the quiet words of the Virgin Mary... come again? Ja, så var det iallafall och det var minst sagt intressant!

Näst väntar ett upptappat (kan man tappa upp?) bad och lite välförtjänt choklad! Eller så tar jag en morot. Different shit, different name.

I hold my breath 'til my heart explodes

vilken skön helg det har varit än så länge...

igår drog jag till köpenhamn med olsson för att kolla på BILLY TALENT!! funderade på att delta i kravallerna och stöta kula och flaska, men vi hittade aldrig några... men vi hittade en indisk restaurang där vi åt! god mat och första gången jag kunnat beställa in en "stoooe feeejd öööel" lagligt. första gången för olsson på en restaurang?! satt och hade det mysigt och drog dåliga skämt ett tag innan vi gick för att leta upp något seven eleven. hittade inget sånt först, men vi hittade nåt "ramalamadindong 1000" där vi köpte ett sexpack och två röda paprikor. vidare till Pumpehuset, där vi försökte sälja vår tredje biljett, men ingen nappade. Däremot nappade vi upp några svenskar från Halland, som vi umgicks med ett tag.

Kom in till konserten efter en lång pratstund med popcorn i kön. Hamnade på några träbitar typ 2 meter upp, längs väggarna, där vi kollade på förbandet och första låten med Billy Talent. Jag och Olsson lyckades få igång publiken lite. Stämbanden dog på köpet. Men när Billy Talent kom så var allting bara så bra. Jag tror dom började med Living in the shadows. I vilket fall så var dom helt sjukt bra live! Fick några fina filmer och bilder på dom och stämningen i publiken var otrolig. Man fick passa sig för att inte mosas under folkmassorna eller bli sparkad av människor som surfade förbi huvudet på en. Riktigt nöjd. Speciellt med avslutningen Red Flag!!

Efter konserten väntade en dryg resa hem. Fick vänta cp-länge i Malmö och jag tjatade om min säng och ett glas mjölk under hela resan... i sådär 3-4 timmar. Men ja, även om man aldrig tror det, så visst kom jag hem till min kära säng till slut!

Efter 5 timmars sömn väcker min fader mig... För nu ska jag upp och äta frukost. Kl 7.45 ska jag samlas på Pressbyrån, eftersom jag skulle till Malmö och spela match! Eftersom jag var väldigt sliten så väntade jag mig ett totalt misslyckande, men jag blev väldigt positivt överraskad! Hela laget spelade sjukt bra och det var riktigt roligt att spela! Vi förlorade visserligen, men det var serieledarna och vi gjorde en bra match mot dom. 30 - 28 i ena setet... Okej, nog med volleyboll-struntprat. Jag tog ut 3 timmars välvärd sömn innan Sandra kom hit. Vi kollade på Good Will Hunting. Jag älskar den filmen...

Gillar du sura äpplen?

jag o olsson